bird
zondag 16 juni | 08.31 uur

Stichting Wielersupport op zoek naar verkeersregelaars

01-08-2023 14:06
uur
Door: Martin van Hemert
290822_TriatlonBWGTV-LR
De Paul Meijering 1/8 Triatlon is één van de evenementen die Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners organiseert. Foto: BWG TV

BOMMELERWAARD - Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners is naarstig op zoek naar vrijwilligers die ingezet willen worden als verkeersregelaar.

Verkeersregelaars zijn belangrijk voor de veiligheid van deelnemers en een goede begeleiding van verkeer bij diverse evenementen in de Bommelerwaard, zoals de Paul Meijering 1/8 Triatlon. De stichting kan voor een deel putten uit een al bestaande groep van vrijwilligers, maar aangezien er steeds meer vraag naar verkeersregelaars bij evenementen komt, wordt er gezocht naar uitbreiding. De minimumleeftijd is achttien jaar en na een korte (digitale) opleiding kan men ingezet worden als verkeersregelaar.

Wie het interessant vindt om buiten actief te zijn en organisaties te helpen om hun evenement te laten slagen kan contact opnemen via de website www.wielersupport.nl. Telefonisch is ook mogelijk via contactpersonen Peter Jonkers (0418-518083) of Geert Vos (0418-514753).

Tags

Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners