bird
woensdag 22 mei | 13.57 uur

Spinning-marathon levert 1300 euro op voor Shamajo (met video)

05-02-2024 16:24
uur
Door: Martin van Hemert
050224_spinning-marathon-LR
Foto: André Versteeg

KERKDRIEL - De spinning-marathon die afgelopen zondag werd gehouden in de sporthal in De Kreek in Kerkdriel heeft 1300 euro opgeleverd. De opbrengst van de actie is bestemd voor Wensstichting Shamajo uit Kerkdriel.

Oprichter en bestuursvoorzitter Jan Kregting heeft met het geld een duidelijk doel voor ogen: "Dit gaan we inzetten voor onze motorrit, de Shamajo Ride in augustus. Dan gaan we de VIP's (mensen met een beperking, red.) weer een mooie dag bezorgen."

Een video gemaakt door het team van BWG TV over de spinning marathon is hieronder te vinden:

Bijeenkomst
Naast de Shamajo Ride worden er ook andere activiteiten georganiseerd, waaronder de zogeheten VIP-ouder-café's. Dit zijn bijeenkomsten voor ouders van kinderen met een (ernstige) meervoudige beperking. Het VIP-ouder café vindt plaats in het café van De Mispelhal, Dwarsweg 24 in Zaltbommel.

Op woensdagavond 13 maart staat het eerste VIP-ouder café op het programma. Inloop vanaf 19:45 uur, aanvang om 20:00 uur en rond 22:00 uur is de bijeenkomst voorbij. In juni en oktober vinden de volgende cafés plaats. Deelname is gratis, doneren is mogelijk. Meer info: www.shamajo.nl

Tags

Shamajo,spinning-marathon