MHC Bommelerwaard Heren 1 wint ruim van Teteringen

03-11-2023 12:00
uur
231023_Hockey2-STOCK-LR

ZALTBOMMEL - De heren 1 van hockeyclub MHC Bommelerwaard hebben afgelopen zondag een klinkende overwinning geboekt. In eigen huis werd Teteringen met maar liefst 7-0 verslagen.

In de eerste minuten van de wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Na de rustige beginfase ging MHCB steeds beter spelen en dat resulteerde in de elfde minuut in de 1-0. In de 21e minuut benutte de thuisploeg een strafcorner, waardoor het 2-0 werd.

In de 38e minuut kreeg 'Bommelerwaard' opnieuw een strafcorner en ook deze ging raak. Nadat ook een derde en vierde strafcorner tot doelpunt werden gepromoveerd, beloonde de thuisploeg zich in de 60e minuut na een mooie aanval met een velddoelpunt. Een hoge diepe bal werd goed afgerond door de spits.

Beloond
In de 70e minuut kwam het slotakkoord; de bal werd vanuit de verdediging doorgespeeld naar het middenveld. Daar werd de bal opgepikt en meteen doorgespeeld naar de spits die met een mooie, maar eenvoudige beweging de keeper passeerde.

Bommel heeft zichzelf door het goede spel en de 7-0 zege beloond met drie belangrijke punten. Op zondag 5 november staat de volgende wedstrijd op de kalender, uit bij Culemborg.