Heren-team MHC Bommelerwaard gaat kopje onder in Culemborg

09-11-2023 11:02
uur
231023_Hockey2-STOCK-LR

CULEMBORG - Het Heren 1-team van MHC Bommelerwaard uit Zaltbommel had zondag met winst op en bij MHC Culemborg goede zaken kunnen doen op de ranglijst, maar ging met 3-0 onderuit.

MHC Bommelerwaard had nog een rekening te vereffenen na het verlies tegen MHC Culemborg in het bekertoernooi, maar in de derde minuut kwam de thuisploeg al op een 1-0 voorsprong. 'Bommelerwaard' was dominant, maar Culemborg bleek het meest efficiënt. In de 27e minuut benutte Culemborg een strafcorner: 2-0.

In de tweede helft ging 'Bommel' vol aan de bak, maar het kon niet voorkomen dat een nieuwe strafcorner in de 3-0 resulteerde, wat tevens de eindstand was. Op zondag 12 november speelt MHC Bommelerwaard om 14:45 uur de volgende competitiewedstrijd thuis tegen Souburgh.