bird
vrijdag 26 april | 11.33 uur

Zaltbommels bedrijf gespecialiseerd in elektrisch verstelbare stoelen

23-11-2021 11:20
uur
Door: Martin van Hemert
221121_trone-demobus-sarah-van-seumeren-1
• Sarah van Seumeren in de demobus van Trône Seating. Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL – Trône Seating timmert flink aan de weg. Het Zaltbommelse bedrijf wil er met zijn elektrisch verstelbare stoelen voor zorgen dat iedereen tijdens zijn werk comfortabel zit. En dat blijkt een gat in de markt.

Van heftrucks tot bestelwagens en van vrachtwagens tot graafmachines: vaak zijn de moderne uitvoeringen uitgerust met de nieuwste technologische snufjes om het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Toch zag Frans-Jozef van Seumeren vaak één grote tekortkoming; de stoel.

Met die gedachte start Van Seumeren - neef van FC Utrecht-eigenaar Frans - in 2018 met Trône Seating; een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van elektrisch verstelbare stoelen. Daarin zijn allerlei soorten, maten en prijsklassen verkrijgbaar, maar de filosofie achter al die stoelen is hetzelfde: "Iedereen verdient het om op een Trône te zitten. Dat is ook onze slogan”, vertelt Sarah, de 33-jarige dochter van Van Seumeren trots.

Verschil
Volgens de mede-eigenares is het belang van een goede stoel tijdens het werk niet te onderschatten: "Wanneer er vijf heftruckchauffeurs op één heftruck rijden, is er heel veel verschil in afstelling. De ene is groot, de ander klein, de ene dik en de ander dun; dan is het heel belangrijk om je stoel goed in te kunnen stellen, zeker als je last hebt van trillingen tijdens het werk. En bij een mechanisch verstelbare stoel wordt er vaak gedacht 'ik stel hem maar niet in, want zometeen staat-ie nog beroerder dan nu', maar dat is met onze elektrisch verstelbare stoelen niet het geval. Je kunt ze heel makkelijk bedienen en sommige uitvoeringen hebben zelfs een geheugen-functie."

App
Bovendien zijn er plannen om het geheel nóg moderner te maken door middel van een app: "Zodat de gebruiker kan aangeven op welke stoel hij of zij zit en dat die stoel dan meteen op zijn instellingen springt", legt Sarah enthousiast uit.

(Tekst loopt door onder de foto)

 

Naast de verkoop van elektrisch verstelbare stoelen, houdt Trône Seating zich ook bezig met het aanpassen van bestaande stoelen. "Dat gebeurt bijvoorbeeld vaak bij vrachtwagenchauffeurs. Dan passen wij de stoel aan naar wens van de bestuurder."

Om kennis te maken met de stoelen van Trône Seating is een demo op locatie - een rijdende showroom - een optie. Meer info is te vinden op: www.troneseating.nl

Tags

Trone Seating