bird
maandag 15 april | 21.38 uur

Wielervereniging Salt-Boemel viert gouden jubileum

22-03-2024 15:55
uur
saltboemel_wielervereniging_50 jaar saltboemel
De club heeft ter ere van het 50-jarig bestaan onder andere nieuwe tenues. (foto: Ellen Onvlee-Satter)

ZALTBOMMEL - Wielervereniging Salt-Boemel uit Zaltbommel viert dit jaar haar gouden jubileum. Met een gloednieuwe kledinglijn en de toevoeging van twee nieuwe sponsoren, belooft het een bijzonder jaar te worden voor de fietsclub.

Opgericht in 1974, heeft Salt-Boemel door de jaren heen diverse ritten georganiseerd. De passie voor het rijden in groepsverband blijft onverminderd sterk.

Erelid
Vanwege het vijftigjarige bestaan zijn twee leden van het eerste uur, die nog steeds lid zijn, benoemd tot erelid van de vereniging: Martien Conrads en Piet van Meeteren. 

Stadscafé Zaltbommel, CC5311, Autobedrijf van Tilborg en P&G Safety zijn de vier trotse sponsoren van Salt-Boemel, waarvan de laatste twee recentelijk aan boord zijn gekomen. Zij spelen een essentiële rol in het ondersteunen van de vereniging, zowel op als naast de weg.

Nieuwe kledinglijn
De kers op de taart voor het jubileumjaar is de lancering van de nieuwe kledinglijn van Salt-Boemel. Met frisse designs en hoogwaardige materialen zijn de leden voorzien van goede kleding.

Wielerronde in Bommelweek
De aftrap van het jubileumjaar vond plaats op 10 maart, met een traditioneel rondje door de prachtige Bommelerwaard. Salt-Boemel zal nog een aantal activiteiten organiseren dit jaar, waaronder een Wielerronde op de laatste zondag van de Bommelweek.

Voorzitter Marc Spoek van Salt-Boemel is enthousiast: "Het is fantastisch om te zien hoe onze vereniging na vijftig jaar nog steeds groeit en bloeit. Met onze nieuwe sponsoren en kledinglijn kunnen we vol trots de wegen van Bommelerwaard blijven verkennen. Dat doen we overigens iedere zondag vanaf 9:00 uur en woensdag vanaf 19:00 uur vanaf de Markt."

Wekelijkse tochten
Salt-Boemel nodigt alle fietsliefhebbers uit om mee te doen aan de wekelijkse tochten door het prachtige landschap van Zaltbommel en de Bommelerwaard.

Kijk voor meer informatie op: www.salt-boemel.nl

 

 

Tags

saltboemel,salt-boemel