bird
vrijdag 07 augustus | 05.23 uur

Volop zomeractiviteiten voor kinderen in de Bommelerwaard

02-07-2020 17:50
uur
juni-20-natuuratelier-otis-en-fleur-schildersezel-krant-1
• Foto: Tekenschool Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - Deze zomervakantie is er in de Bommelerwaard genoeg te doen voor kinderen. Het Spel&-team biedt samen met verschillende partijen een uitgebreid zomerprogramma aan.

 Kinderen kunnen kiezen uit sport, spel, dans, de natuur in, of verschillende kunstzinnige activiteiten. Het gaat om losse workshops binnen en buiten van een tot wel drie uur. En de kinderen kunnen zo vaak meedoen als ze willen

Dwaalavontuur
Het aanbod is groot, vooral in de eerste en laatste week van de vakantie. Tekenen in de natuur, geconcentreerd aan de gang met origami, op dwaalavontuur met picknick of fanatiek mee doen met meidenvoetbal.

Dansen
Spel& gaat de hele vakantie op tour langs alle kernen in de Bommelerwaard met allerlei buitenspelen. En elke woensdag kunnen kinderen dansen in de muziektent van Zaltbommel. Wie lekker creatief aan de gang wil, kan terecht in Hurwenen, Kerkwijk, Gameren, Zaltbommel, en de Westelijke Bommelerwaard.

Inschrijven kan via www.sjorssportief.nl

De meeste ouders kennen inmiddels deze website waarop het hele schooljaar voor basisschoolkinderen activiteiten te vinden zijn.

Kennismaken
Het is voor kinderen makkelijk om zo kennis te maken met de vele clubs in de Bommelerwaard. “Maar ook de verenigingen zijn tevreden over het gebruikersgemak van de website en de positieve aandacht die het ze oplevert”, aldus Spel&.

Daarom worden vanaf eind augustus de mogelijkheden van deze website uitgebreid zodat alle inwoners van de Bommelerwaard er iets kunnen vinden. Meer informatie is verkrijgbaar via: spelen@welzijnbommelerwaard.nl.

 

Tags

Spel&,zomeractiviteiten kinderen,Sjors Sportief,welzijn bommelerwaard

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2