bird
zondag 26 mei | 05.25 uur

Tweede Zaltbommelse JBZ-prikpost in De Grote Aak

17-08-2022 10:30
uur
Door: Martin van Hemert
170822_Bloedprikken bij De Grote Aak in Zaltbommel
Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) heeft sinds enige tijd twee prikposten in Zaltbommel. De nieuwste prikpost zit bij De Grote Aak, maar dat is nog lang niet bij iedereen bekend.

Het JBZ had al langer een prikpost in Zaltbommel. Die is namelijk gevestigd aan de Gamerschestraat 32a. Nu is er dus ook een JBZ-prikpost in De Grote Aak. Deze nieuwe JBZ-prikpost ligt net buiten het centrum. Dat betekent dat wie met de auto komt dichtbij en gratis kan parkeren.

De tweede Zaltbommelse prikpost brengt ook nog andere voordelen met zich mee, legt Sara Koster - unithoofd van de JBZ-prikposten - uit: “We merken dat mensen onze nieuwe prikpost bij De Grote Aak nog niet goed weten te vinden. En dat terwijl je vaak dezelfde of volgende dag nog terecht kunt voor een afspraak.”

Afspraak
Bloedprikken kan bij één van de prikposten van het JBZ alléén op afspraak. Een afspraak maken kan eenvoudig online via www.jbz.nl/prikafspraak of tijdens kantooruren via (073) 553 36 99.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 630 bedden en ruim 4.000 medewerkers. Voor meer informatie: www.jeroenboschziekenhuis.nl

Tags

Jeroen Bosch Ziekenhuis,JBZ,prikpost,bloedprikken,De Grote Aak