bird
zondag 05 mei | 17.26 uur

SPAR van Dulmen start nieuwe spaaractie voor clubs

07-02-2024 10:12
uur
Door: Britta Alink
geld
Foto: Adobe Stock

ZALTBOMMEL – Supermarkt Spar van Dulmen is sinds deze week aangesloten bij een nieuwe spaaractie, die bedoeld is om lokale clubs, verenigingen en stichtingen te ondersteunen. In totaal geeft Spar van Dulmen dit jaar maar liefst 10.000 euro weg.

Volgens eigenaar Tim van Dulmen is het concept eenvoudig: "Alle deelnemende clubs delen kosteloos een eigen Digitale Clubkaart uit aan hun leden, achterban en bekenden. Zij pinnen bij ons voor hun boodschappen en er wordt het hele jaar automatisch voor de club én voor deelnemers zelf gespaard."

Spar van Dulmen sponsort tien procent van het bonbedrag. Dat bedrag gaat naar de club die de kaart heeft uitgedeeld. "Ook andere ondernemers kunnen zich aansluiten", zegt Van Dulmen. "Wij kiezen voor tien procent van het bonbedrag, maar dat kunnen ondernemers zelf instellen. Clubs, ondernemers en klanten kunnen zich zelf aanmelden en automatisch meedoen."

Spaaractie
In Zaltbommel is Van Dulmen de eerste ondernemer, die zich bij de spaaractie heeft aangesloten. Het spaarsysteem verloopt via 'Scoor voor je Club' van 'Dappre', een Nederlandse kaarten-app. Op de website van 'Scoor voor je Club' is te zien dat er gemeenten zijn, waar zich meerdere ondernemers hebben aangesloten. Zo gaat sparen voor de club natuurlijk nog sneller.

Meer informatie over de nieuwe spaaractie is verkrijgbaar in de supermarkt aan de Schans in Zaltbommel en staat op de website: www.scoorvoorjeclub.nl

Tags

Spar Van Dulmen,spaaractie

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie