bird
zondag 05 mei | 16.59 uur

Redactie Bommelerwaardgids breidt uit

06-02-2024 11:24
uur
Door: Britta Alink
060224_MarjovanAndel
Journalist Marjo van Andel komt erbij op de redactie. Foto: Koen Vandenput

BOMMELERWAARD - Sinds 1 februari is de redactie van de Bommelerwaardgids uitgebreid met Marjo van Andel. Zij volgt Martin van Hemert op, die zich vanaf deze maand vooral gaat richten op BWG TV.

Marjo van Andel is 45 jaar en woont in Sleeuwijk. Ze is getrouwd en moeder van vier kinderen. Na de opleiding Journalistiek en Communicatie in Tilburg, startte Marjo haar carrière bij Het Kanton, een huis-aan-huis krant in Oosterhout. Na vijf jaar maakte ze de overstap naar Het Kontakt, editie Altena. In de achttien jaar die volgden, verrichtte ze bij Het Kontakt voor diverse edities werkzaamheden.

De laatste jaren was ze eindredacteur van de editie Vijfheerenlanden. In haar vrije tijd is Marjo onder andere graag bezig met muziek: ze speelt piano en zingt bij gospelgroep Ichthus in Vuren. Ook houdt ze van lezen, wandelen en creatief bezig zijn. Marjo werkt op de redactie samen met Britta Alink, die vanaf de start in 2020 werkzaam is voor de Bommelerwaardgids.

BWG TV
Martin van Hemert blijft voorlopig wel politiek Maasdriel volgen voor de krant, maar richt zich vanaf deze week het grootste deel van de tijd op BWG TV. Het video-platform van de Bommelerwaardgids heeft namelijk de ambitie om de nieuwe lokale omroep in de Bommelerwaard te worden.

Twee weken geleden stemde de voltallige Maasdrielse commissie Samenleving en Financiën daar al mee in en donderdag is het tijdens de carrouselvergadering de beurt aan politiek Zaltbommel om zich uit te spreken over de aanvraag van BWG TV.

Tags

Bommelerwaardgids,Marjo van Andel,BWG TV

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie