bird
vrijdag 27 januari | 16.31 uur

Ramadan Conference ook te zien in Zaltbommel

09-12-2022 10:00
uur
ramadan-zaltbommel
Ramadan Conference komt naar Zaltbommel

ZALTBOMMEL - De Poorterij is er in geslaagd om één van de tien voorstellingen van de Ramadan Conference vast te leggen. Op zondag 26 februari om 20:00 uur bezoeken Anuar en zijn komische vrienden Zaltbommel voor een try-out van de nieuwste Ramadan Conference.

Na drie jaar lang lockdowns mag Nederland tijdens Ramadan 2023 eindelijk weer samenkomen om het vasten te verbreken met de iftar. Reden genoeg voor Anuar om terug te keren met een nieuwe editie van 'De Ramadan Conference'. In de editie van 2023 zijn er maar liefst vier cabaretiers te zien. Samen met Jörgen Raymann, Fuad Hassen en Mouna Laroussi deelt Anuar hilarische verhalen, improvisaties, sketches en herkenbare typetjes. Er zal worden gerold van het lachen met de boodschap: 'Kom weer nader tot elkaar en heb je naaste lief!'

Traditie
De Ramadan Conference is een jaarlijks terugkerende productie. Creatief brein en initiatiefnemer Anuar brengt ieder jaar, in een steeds variërende samenstelling, een voorstelling in aanloop naar de Ramadan. In 2019 werd de eerste gespeeld. Dit was een groot succes; de theatertour was stijf uitverkocht en de tv-uitzending op NPO1 werd goed bekeken. Ook de tour voor 2020 was uitverkocht, maar helaas werd die onderbroken door Corona. ‘Een vrolijke en hilarische show over de Ramadan' schreef Trouw destijds.

De kaartverkoop voor De Ramandan Conference 2023 is inmiddels gestart. Kaarten kosten 21 euro en zijn te bestellen via: 

www.de-poorterij.nl

Tags

Ramadan Conference,Zaltbommel