bird
vrijdag 26 april | 12.37 uur

Personal Active kijkt terug op turbulent eerste jaar

02-12-2020 20:35
uur
personalactive kopie-2
• Eigenaar Richard Schimmer in zijn mooie nieuwe sportschool aan de Oude Bosscheweg. (Foto: Koen Vandenput)

ZALTBOMMEL - Het is alweer een jaar geleden dat sportschool Personal Active van start ging op de nieuwe locatie aan de Oude Bosscheweg in Zaltbommel.

Eigenaar en instructeur Richard Schimmer blikt terug op het eerste, onverwacht turbulente jaar: "De overname was nog maar net gestart toen we te maken kregen met de corona-periode. Een moeilijker start hadden wij ons niet kunnen bedenken."

Ondanks tegenslagen zoals een maandenlange sluiting tot 1 juli, bleef Schimmer optimistisch en ondernemend: "We hebben de outdoor-activiteiten kunnen uitbreiden en fitness-attributen uitgeleend, zodat iedere sporter aan zijn trekken kwam."

EGYM
Sinds hij de deuren weer heeft geopend, is het aanbod flink uitgebreid: "We hebben een heel mooi concept binnen onze club, genaamd EGYM. Dat is een trainingsconcept van 2 x 15 minuten waarbij het hele lichaam getraind wordt. EGYM staat voor een minimale tijdsinvestering tegenover snel resultaat.

Persoonlijk profiel
Bovendien is het veilig, ook voor startende sporters, omdat alle apparaten worden ingesteld op ieders persoonlijke profiel. De instellingen worden opgeslagen op een persoonlijk elektronisch polsbandje, zodat iedereen zijn eigen training kan volgen. Uniek in de wijde omtrek.”

Beter immuunsysteem
Ook het zogeheten immunity boost-programma is toegevoegd, bedoeld om tijdens of na een corona- of ziekteperiode te werken aan een beter immuunsysteem. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de groepslessen en fitnessactiviteiten onder begeleiding van de deskundig opgeleide instructeurs.

www.personaleactive.nl

 

Tags

personal active,richard schimmer