bird
zondag 19 mei | 06.08 uur

PAD Weekend op 25, 26 en 27 augustus

23-08-2023 11:00
uur
padweekend_pad ammerzoden
Drie dagen gezelligheid in Ammerzoden. (Foto: aangeleverd)

AMMERZODEN - Winkelcentrum De Haar is Ammerzoden is vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus weer hét epicentrum van het Ammeroois feestgedruis. Dan vindt het PAD Weekend plaats met een aansprekend programma en een primeur op de zaterdagavond: een optreden van de band Millstreet. 

Het Ammerooise zomerweekend gaat op vrijdag van start met een beachvolleybalmiddag. Vanaf 13:00 uur is er een gezellige seniorenmiddag voor bezoekers en bewoners uit de omliggende woningen. Op vrijdagavond treedt tijdens de 14+ disco het DJ-duo Diaz & Bruno op. Ook de jonge, opkomende Dj Kruzo zal een feestje gaan bouwen en het trio ChildsPlay uit Amsterdam verzorgt een mooie set. Zaterdagmiddag is er voor alle kinderen van de basisschool de welbekende playbackshow. Nu de Formule 1 voor het tweede jaar op rij op zondag wordt uitgezonden, heeft de organisatie van het PAD Weekend het programma hierop aangepast.

Millstreet
De organisatie heeft voor de zaterdagavond een echte primeur. Dan speelt de band Millstreet op het podium, die bekend staat om de beste Pop, Rock, Dance en Party Hits. Voorzitter Esmee van de Braak licht dit toe: “Vanuit het dorp hoorden we wat geluiden dat mensen het leuk zouden vinden als weer een band op zou treden. Vroeger speelde er op zaterdagavond ook een band. We hopen dat het in goede aarde valt.”

Formule 1 live
Zondagochtend begint het PAD weekend met een feestelijk ontbijt voor de bewoners op en rondom Winkelcentrum De Haar. Zij krijgen hiervoor een uitnodiging met alle informatie. 's Middags wordt de F1 live uitgezonden op een groot scherm, zijn er voor de kinderen allerlei eettentjes, schminken en spelletjes en is er in de tent een Hollandse middag, waar ouders gezellig een drankje kunnen doen. 

Het volledige programma van het PAD Weekend staat op: www.padonline.nl

 

 

Tags

PAD Weekend,PAD Ammerzoden