bird
zaterdag 02 maart | 13.14 uur

P&G Safety neemt Klomp Techniek over

01-12-2023 13:41
uur
peter van wijk_marieke van wijk_peg safety_p&g safety
Peter en Marieke van Wijk werken al jaren samen met Robert Klomp (l). Foto: aangeleverd

GAMEREN/ROSMALEN – Brandbeveiligingsbedrijf P&G Safety uit Gameren breidt uit. Door de overname van Klomp Techniek uit Rosmalen wil P&G Safety haar marktaandeel versterken. Vooral op het gebied van inbraaktechniek en camerabeveiliging kan het bedrijf zo een mooie stap zetten.

P&G Safety bestaat alweer sinds 2005 en is sinds die tijd flink gegroeid. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met de levering, keuring en onderhoud van brandblusmiddelen en noodverlichting. Daarnaast is het gespecialiseerd in de aanleg van inbraaksystemen en brandmeldinstallaties.

Vakman
Peter van Wijk, eigenaar en oprichter van P&G Safety, is in zijn nopjes met het nieuws: “We werkten al verschillende jaren samen met Robert Klomp naar beider tevredenheid. Robert is een absolute vakman en heeft ontzettend veel kennis. Toen zich de kans voordeed dat we de samenwerking nog verder en beter konden intensiveren door het bedrijf over te nemen was dat een mooie kans voor ons allebei.”

Veiligheidsvraagstuk
Door de overname van Klomp Techniek, inclusief personeel en de certificeringen, kan P&G Safety zich nog beter profileren als de partij die het gehele veiligheidsvraagstuk voor bedrijven en particulieren op zich kan nemen.

De overname wordt per 1 februari officieel, maar vanaf medio december van dit jaar zullen beide bedrijven al een overgangsfase in gang zetten zodat de overname zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Peter en Marieke van Wijk werken al jaren samen met Robert Klomp (l). Foto: aangeleverd

Tags

p&g safety,peter van wijk,Klomp Techniek