bird
maandag 15 april | 21.18 uur

Open dagen vernieuwde Fitline Zaltbommel

27-03-2024 11:16
uur
Door: Quinty van Gijn
Fitline_opendagen_Markoostrom-2
Mark Oostrom en zijn zoon Roan in het vernieuwde Fitline Zaltbommel. (foto: Koen Vandenput)

ZALTBOMMEL - Voor het eerst kunnen mensen tijdens de open dagen kennis maken met het compleet vernieuwde Fitnesscentrum Fitline Zaltbommel. Op zaterdag 6 en zondag 7 april kan iedereen van 08:00 tot 14:30 uur gratis fitnessen en elk uur deelnemen aan diverse groepslessen. Met op zondag een speciale gast, namelijk viervoudig sterkste man van Nederland Alex Moonen.

Fitline bestaat dit jaar 35 jaar en na de brand van veertien jaar geleden is Fitline nu compleet vernieuwd. Zo beschikt de sportschool naast de squashbaan en indoor spinning nu ook over een vernieuwde EMS ruimte (Electric Muscle Stimulation), een vernieuwe HIIT zone (high intensiteit interval training) en niet te vergeten de volledig vernieuwde performance room met de nieuwste Plate Loaded fitnessapparatuur inclusief dumbells tot 50kg. En dit alles met persoonlijke en deskundige begeleiding vanuit Fitline. De begeleiders staan garant voor een individuele aanpak die helpen om fitnessdoelen op een effectieve en plezierige manier te bereiken.

Eigen tempo
“Fitness is in de laatste jaren geëvolueerd en is meer geworden dan alleen een ruimte met apparatuur. Fitness en training is meer conceptmatig geworden en daar hebben wij volledig op ingespeeld. Mensen komen met verschillende doelen voor ogen om te fitnessen. Iedereen hoort in zijn eigen tempo aan zijn eigen doelen te kunnen werken”, vertelt Mark Oostrom eigenaar van Fitline Zaltbommel.

Meer apparaten
Naast dat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste fitnessapparaten, is het aanbod hierin ook veel breder geworden. Zo staan er zes keer meer apparaten dan voor de verbouwing. Wachttijden worden hiermee tot het minimum beperkt, omdat er altijd wel een apparaat vrij is om mee aan de slag te gaan. Met alle vernieuwde ruimtes, apparatuur en professionele begeleiding is het volgens Mark daarom zeker de moeite waard om een keer langs te komen.

Open dagen
Tijdens de open dagen op zaterdag 6 en zondag 7 april is iedereen welkom om gratis te fitnessen. Daarnaast zijn er elk uur verschillende groepslessen die worden gegeven, waar ook gratis inloop geldt. Zo zijn er groepslessen spinnen, boksen, yoga en pilates. Op de zondag om 13:00 uur komt er een bekende uit de krachtwereld langs bij Fitline. Alex Moonen (De Kracht van het Zuiden) en viervoudig Sterkste man van Nederland zal dan een clinic krachttraining verzorgen.

Meer informatie staat op de website: www.fitline.nl

Quinty van Gijn

 

Tags

Fitline Zaltbommel,Mark Oostrom