bird
vrijdag 26 april | 13.34 uur

NIVO Sparta speelt tegen FC Den Bosch

29-06-2021 09:01
uur
nivospara-1
• De wedstrijd is op zaterdag 10 juli om 17:00 uur in Zaltbommel. (Foto: Marco Oomen)

ZALTBOMMEL – NIVO Sparta speelt deze zomer traditiegetrouw weer een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Den Bosch. De wedstrijd is op zaterdag 10 juli om 17:00 uur in Zaltbommel.

De toegang is gratis, maar wel worden bezoekers alleen toegelaten als ze volledig gevaccineerd zijn, een recente negatieve test hebben gehad of in het afgelopen half jaar corona hebben gehad. Kinderen tot 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.

Testafspraak
Een testafspraak maken kan gratis via www.testenvoortoegang.nl Testen mag tot maximaal 40 uur van tevoren.

Evenement
In overleg met de gemeente Zaltbommel en FC Den Bosch is besloten de wedstrijd te benaderen als een ‘evenement’ conform de recente maatregelen van de overheid. Dat biedt als voordeel dat de 1,5 meter maatregel niet geldt.

CoronaCheck-app
Bezoekers kunnen de wedstrijd bijwonen als ze in de CoronaCheck-app kunnen aantonen dat ze getest zijn, gevaccineerd zijn of corona gehad hebben. Het is ook mogelijk een papieren toegangsbewijs te maken en te printen via de website www.coronacheck.nl

Registreren
Voor de organisatie is het ook belangrijk dat alle bezoekers zich vooraf registreren. Dat kan via: www.nivo-sparta.nl/registratieformulier

Meer informatie is verkrijgbaar bij Marc.Flederus@nivo-sparta.nl

 

Tags

nivo sparta,fc den bosch