bird
zaterdag 18 mei | 06.53 uur

Nieuwe theatershow Popkoor Zinder in Sint-Maartenskerk

07-09-2023 12:22
uur
040923_PopkoorZinder
Foto: Hannie Rademakers Verhalen Fotografie

ZALTBOMMEL - Een avond of middag genieten van de mooiste muziek op een bijzondere plek? Popkoor Zinder brengt op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober de nieuwe theatershow 'Perrongeluk' op de planken. 'We laten de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel op zijn grondvesten trillen.'

Popkoor Zinder viert haar 25-jarig bestaan en daarvoor pakt het uit met een nieuwe show. Met een reis door de tijd zingen de 55 mannelijke en vrouwelijke koorleden prachtige pop- en rocknummers uit verschillende decennia. Van Supertramp tot de Dijk en Ava Max tot Kensington: het is een muziekfeest van herkenning, waarbij ook minder bekende nummers de revue passeren. De show bevat uiteraard een flinke dosis humor, maar tevens zijn er tranentrekkers. 

Metamorfose
Bezoekers zullen niet alleen genieten van heerlijke live muziek, maar kijken ook hun ogen uit. Speciaal voor het jubileum maakt het popkoor met de show namelijk een uitstapje naar de Sint-Maartenskerk. “Normaal vinden de producties naar alle tevredenheid plaats in De Poorterij, maar we wilden een keer iets totaal anders. De kerk is een locatie die zich uitstekend leent voor 'Perrongeluk'. Onze leden zullen het binnen ombouwen tot een sfeervol theater.”

Live orkest
Als kers op de taart is er speciaal voor de voorstelling een 28-koppig live orkest samengesteld. De muzikale leiding is in handen van Stef Fennis, Eva van Rooijen is regisseur. “Alle ingrediënten voor een prachtige theatershow zijn aanwezig. We hebben flink gerepeteerd en zijn er helemaal klaar voor", aldus het Popkoor enthousiast.

De voorstellingen starten vrijdag- en zaterdagavond om 20:15 uur, op zondag om 14:30 uur. Kaarten en meer informatie zijn te verkrijgen via de website www.popkoorzinder.nl.
Wie mogelijk interesse heeft om deel uit te maken van het koor wordt verzocht een mailtje te sturen naar het secretariaat van Popkoor Zinder. Dat kan via: secretariaat@popkoorzinder.nl.

Tags

Popkoor Zinder,theatershow,Sint-Maartenskerk