bird
woensdag 22 mei | 14.01 uur

Luchtkussenpark in Hedel opent op 25 oktober

18-10-2023 07:30
uur
bounce valley_luchtkussenpark_kids castle
Foto: aangeleverd

HEDEL – Bounce Valley opent op woensdag 25 oktober de vestiging in Hedel, in het pand aan de Veldweg 22, waar tot deze zomer Kids Castle was gevestigd.

De vestiging heet ‘Bounce Valley Den Bosch’ en is na Breda en Eindhoven de derde vestiging van deze attractie voor kinderen én volwassenen.

Luchtkussenpark
Bounce Valley is een gigantisch aaneengesloten luchtkussen van voor kinderen, tieners en volwassenen boordevol obstakels, hindernissen en competitieve elementen. Het luchtkussenpark in Hedel is bijna tweeduizend vierkante meter groot en zal naast de reguliere openingstijden voor alle leeftijden, ook maandelijks speciale volwassenenavonden organiseren.

Rondspringen
Veel elementen en attracties op het park zijn volgens woordvoerder Micha Reij echt gericht op samen plezier beleven: “Van de Wipe-Out tot de Obstacle Run en Last Man Standing, je kunt het altijd opnemen tegen vrienden, collega’s, andere gasten, jouw kinderen of natuurlijk kunnen de kinderen elkaar ook uitdagen. We zien op andere locaties echt dat men Bounce Valley samen beleeft.” Bounce Valley laat weten dat het natuurlijk ook mogelijk is om simpelweg rond te springen op het gigantische luchtkussen

Lokale ondernemers
Bounce Valley Den Bosch is een initiatief van de Bossche onderneemsters Kristel en Nicky. Tot een half jaar geleden waren ze nog nietsvermoedende bezoekers van de vestiging in Breda, samen met het neefje en nichtje van Kristel. “We gaan er altijd op uit met mijn nichtje en neefje en zodoende kwamen we in Bounce Valley Breda terecht. We konden toen niet vermoeden dat wij een ruim half jaar later zelf een vestiging zouden openen. We hebben sindsdien natuurlijk meerdere vestigingen bezocht en waren eigenlijk gelijk fan van het concept,” aldus Kristel. Toen er een pand in de buurt van hun eigen woonplaats Den Bosch beschikbaar kwam hoefde ze volgens eigen zeggen niet lang na te denken of ze het zouden doen. “Wij zien ontzettend uit naar de opening, maar mijn neefje en nichtje staan natuurlijk ook te trappelen,” laat Kristel weten.

Gelderland en Noord-Brabant
Bounce Valley Den Bosch is te vinden aan de Veldweg 22 in Hedel. Er is gratis parkeergelegenheid en het pand is vanuit omliggende gemeenten ook goed per fiets bereikbaar. Er is een bushalte op een kwartier loopafstand. Nicky; “Door de ligging op de grens van Gelderland en Noord-Brabant, verwachten wij dat er naast veel gasten uit Den Bosch en Hedel ook gasten vanuit de omgeving langskomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Tiel, Zaltbommel en West-Betuwe.”

Geïnteresseerden kunnen Bounce Valley Den Bosch volgen via Facebook en Instagram onder @bouncevalleydenbosch en de website www.bouncevalley.nl

Tags

bounce valley,kids castle,luchtkussenpark hedel