bird
zaterdag 02 maart | 13.12 uur

Kunstrondje XXL zoekt locaties in binnenstad

27-05-2020 15:00
uur
Door: Britta Alink
AdobeStock_228186227-1

ZALTBOMMEL – De kunstenaars van Kunstrondje Zaltbommel willen in het weekend van 5 en 6 september een ‘Kunstrondje XXL’ opzetten.

De organisatie is op zoek naar particulieren en ondernemers die een ruimte beschikbaar willen stellen voor exposities. “Het maakt niet uit hoe klein of groot de beschikbare ruimte is”, laat de organisatie weten. “Wij zoeken een passende kunstenaar voor elke locatie.”

Particulieren
Allerlei locaties zijn geschikt, zoals galerieën, ateliers, tentoonstellingsruimtes, open podia, monumenten, winkelruimtes, wachtkamers, door particulieren beschikbaar gestelde ruimtes zoals woonkamers en garages.

Tuinen
De organisatie is ook blij met de beschikbaarheid van leuke tuinen in de vesting.

Aantal kunstenaars
Kunstrondje Zaltbommel is vorig jaar door een aantal kunstenaars opgezet. Het is de bedoeling om elke eerste zondag van de maand ateliers en galeries open te hebben voor publiek. Nu Stichting Bommelse Kunstroute is gestopt willen de initiatiefnemers van het Kunstrondje de nieuwe route Kunstrondje Zaltbommel XXL introduceren.

Tijdens de XXL route wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Aanmelden
Mensen die een locatie in de binnenstad beschikbaar kunnen en willen stellen in het weekend van 5 en 6 september kunnen contact opnemen met René van Dam, Gasthuisstraat 4, Zaltbommel: 06-52601673 of info@renevandam.nl

Tags