bird
woensdag 29 november | 14.03 uur

Kids Castle Hedel wordt luchtkussenpark

25-09-2023 09:12
uur
Door: Britta Alink
bounce valley_luchtkussenpark_kids castle
Het luchtkussenpark is ook toegankelijk voor volwassenen. (foto: aangeleverd)

HEDEL - Na zestien jaar komt er een einde aan binnenspeeltuin Kids Castle aan de Veldweg in Hedel. De speeltuin wordt momenteel verbouwd tot luchtkussenpark Bounce Valley. De opening is waarschijnlijk in oktober.

Kids Castle is zestien jaar geleden opgericht door Dennis de Koning. Na tien jaar droeg hij het stokje over aan de zussen Geertje en Lieke Kras. "We hebben het met heel veel plezier gedaan", vertelt Geertje. "Maar nu zijn we allebei toe aan iets anders."

Kinderen én volwassenen
Inmiddels zijn alle speeltoestellen uit het gebouw gehaald en wordt er hard gewerkt om er een groot luchtkussenpark van te maken. Bounce Valley in het hele land al tien locaties. In het gebouw aan de Veldweg in Hedel komt een gigantisch aaneengesloten luchtkussen waar niet alleen kinderen en tieners, maar ook volwassenen over obstakels en hindernissen kunnen. Het luchtkussenpark in Hedel is bijna tweeduizend vierkante meter groot. Naast de reguliere openingstijden voor alle leeftijden worden er maandelijks speciale avonden voor volwassenen georganiseerd.

Den Bosch
Bezoekers kunnen het in Bounce Valley tegen elkaar opnemen met de 'Wipe-Out', de 'Obstacle Run' of 'Last Man Standing'. Maar het is ook mogelijk om simpelweg rond te springen of het enorme luchtkussen. De officiële naam van het luchtkussenparadijs wordt 'Bounce Valley Den Bosch'.

De onderneemsters Kristel en Nicky hebben het initiatief genomen voor de nieuwe vestiging. Ze bezochten de vestiging in Breda regelmatig met het neefje en nichtje van Kristel. "Een half jaar geleden konden we niet vermoeden dat we zelf een Bounce Valley zouden openen", zegt Kristel. Toen het pand in Hedel beschikbaar kwam, vlakbij hun woonplaats Den Bosch hoefden ze niet lang na te denken en besloten ze de stap te zetten. "Mijn neefje en nichtje zijn uiteraard blij, zij kunnen voortaan zo vaak komen jumpen als ze zelf willen."
Het laatste nieuws over Bounce Valley Den Bosch is te volgen op social media via @bouncevalleydenbosch en via de website: www.bouncevalley.nl

Kids Castle aan de Veldweg in Hedel wordt op dit moment verbouwd tot Bounce Valley. De opening is waarschijnlijk in de herfstvakantie.

Tags

bounce valley,kids castle