bird
zondag 26 mei | 03.56 uur

Kerkdrielse Vierdaagse in twee weekenden in juni

22-05-2023 11:12
uur
Door: Martin van Hemert
080422_wandelen-STOCK
Foto: Adobe Stock

KERKDRIEL/BOMMELERWAARD - De Kerkdrielse Vierdaagse 'De 4 van Driel' gaat op zaterdag 10 juni van start. De wandeltocht is verspreid over twee weekenden in juni, te weten zaterdag 10 en zondag 11 juni en zaterdag 24 en zondag 25 juni.

De 4 van Driel vormt een mooie voorbereiding op de Vierdaagse van Nijmegen. Bij het uitzetten van de routes heeft de organisatie zich laten inspireren door de Nijmeegse Vierdaagse, al is de volgorde wel aangepast. De eerste dag is er de oversteek van de Waal. De tweede dag gaat over de Zeven Dijken in plaats van de Zeven Heuvelen. De derde dag maken de wandelaars een ruime ronde om de stad - in dit geval Zaltbommel - en de laatste dag wordt er gelopen aan de andere kant van de Maas.

Inschrijven
Het is mogelijk om afstanden van twintig, dertig of veertig kilometer te wandelen. Deelnemers kunnen per dag aangeven of ze wel of niet mee willen lopen. Ook het lopen van verschillende afstanden is mogelijk, dit graag dan wel even los via de mail aangeven via: wandelen@oranjecomitekerkdriel.nl. Deelnamekosten bedragen 5 euro voor één dag of 10 euro voor meerdere dagen. Haast bij inschrijven is geboden. Inschrijven is mogelijk op www.oranjecomitekerkdriel.nl/wandelen.

Tags

Kerkdrielse Vierdaagse,Vier van Driel