bird
vrijdag 26 april | 16.17 uur

Kennismaken met sport of andere activiteiten

16-04-2021 14:35
uur
Sjors-Combi-met-namen-1
Foto: aangeleverd

BOMMELERWAARD – Spel&, onderdeel van Welzijn Bommelerwaard, roept verenigingen en instellingen op hun activiteiten voor het komende schooljaar op de website www.bommelerwaardbeweegt.nl te zetten.

Hiermee kunnen ze de inwoners van de Bommelerwaard, van jong tot oud, kennis laten maken met een hobby, sport, kunstvorm of andere activiteit.

Doelgroepen
Op de site staat aanbod voor diverse doelgroepen: de mini’s (tot 3 jaar), basisschooljeugd, jongeren tot 18 jaar, volwassenen en senioren.

Sjorsboekje
Het aanbod voor basisschoolkinderen komt ook in het Sjorsboekje dat in september weer verspreid wordt onder basisschoolkinderen in de hele Bommelerwaard. Dat geldt voor het aanbod dat voor 10 juni op de website staat.

Maasdriel en Zaltbommel hebben ieder hun eigen boekje, waarbij het team Spel& kijkt welk aanbod interessant is voor beide gemeenten.

Lid worden
Zo’n dertig Maasdrielse en tachtig Zaltbommelse aanbieders doen de afgelopen jaren al mee en laten op die manier kinderen, jeugd en volwassenen ervaren wat hun sport of kunstvorm inhoudt. Zo’n vijftien procent van de deelnemers wil blijven; ze worden lid van de club of nemen meer lessen af.

Webinar
Wie belangstelling heeft activiteiten op de website te zetten, kan eerst meedoen aan een online webinar op dinsdagavond 18 mei van 19:30 tot 20:30 uur. Het team van Spel& geeft dan uitleg over de werkwijze van de website en beantwoordt vragen. Aanmelden voor het webinar kan tot 11 mei door een e-mailtje te sturen naar: spelen@welzijnbommelerwaard.nl

 

 

Tags

spel&,welzijn bommelerwaard,bommelerwaard beweegt