bird
zondag 19 mei | 09.54 uur

Jo-anne uit Velddriel is nieuw contactpersoon 'Uwassistent'

27-09-2023 14:09
uur
Door: Britta Alink
270923-jo-annepijnenburg.1305x825x1
Jo-anne Pijnenburg woont in Velddriel. Foto: aangeleverd

VELDDRIEL - Jo-anne Pijnenburg (33) uit Velddriel is de nieuwe contactpersoon voor 'Uwassistent'. Zij kan snel hulp in of om huis regelen voor een ieder die dat nodig heeft.

Huishoudelijke hulp, een klusser om een schilderij op te hangen, een tuinman of iemand die eenmalig met je mee gaat naar de dokter. "De hulpvragen zijn heel wisselend", vertelt Jo-anne, die afgelopen zomer contactpersoon is geworden voor onder andere de regio's Bommelerwaard en Altena. "Als een mantelzorger plotseling uitvalt, dan kan ik snel voor vervanging zorgen. Maar ook als iemand zijn been breekt en zo snel mogelijk hulp in huis nodig heeft, kan ik helpen."

Maatwerk
Uwassistent biedt een scala aan diensten zoals de vervangende mantelzorg, maar ook de 'gewone' hulp in de huishouding. "Sommige mensen betalen dat uit eigen zak, voor anderen kan dat via het persoonsgebonden budget of vanuit de verzekering vergoed worden", legt Jo-anne uit.

De afgelopen jaren werkte ze als office-manager in het bedrijfsleven. "Naast mijn studie heb ik jarenlang een vrouw in een rolstoel ondersteund in haar dagelijks leven. Ik vind het fijn om me in te zetten voor een ander. Als contactpersoon van Uwassistent kan ik maatwerk leveren en echt iets voor anderen betekenen."

Gezelschap
Jo-anne bezoekt de aanvragers en kent al haar dienstverleners. "Klant en dienstverlener moeten een klik hebben", benadrukt ze. Als de klik er is koppelt Jo-anne de twee aan elkaar. Soms voor een eenmalige ondersteuning, soms voor langere tijd. Op de website www.uwassistent.nl staat een overzicht van alle aangeboden diensten.

Ook voor gezelschap en begeleiding kunnen particulieren een beroep doen op Uwassistent. Dienstverleners die via Uwassistent flexibel willen gaan werken en zo andere mensen helpen en ondersteunen, kunnen contact opnemen via de website of rechtstreeks met Jo-anne.

Op de website www.uwassistent.nl staat meer informatie over Jo-anne en over de diensten die de organisatie aanbiedt. Contact opnemen kan via e-mail: jo-anne@uwassistent.nl of telefonisch: 06-27361483.

Tags

Jo-anne Pijnenburg,Uwassistent