bird
donderdag 13 juni | 19.05 uur

Jelmer aan den Toorn stopt als gemeenteraadslid

06-06-2024 09:14
uur
gemeentehuis
archieffoto: Bommelerwaardgids

MAASDRIEL – Jelmer aan den Toorn stopt als gemeenteraadslid voor Samen Sterk Maasdriel. In een brief aan burgemeester Jaco Geurts schrijft hij dat hij het raadslidmaatschap niet langer kan combineren met zijn baan.

“Het raadslidmaatschap komt in de knel met mijn werk als coördinator bedrijfsvoering bij Elliz in Company”, schrijft de in Rossum woonachtige Aan den Toorn. “Om elke schijn van niet-integer handelen tegen te gaan en om niet altijd op eieren te hoeven lopen in mijn dagelijks werk, gecombineerd met het feit dat ik niet de energie uit het raadslidmaatschap haal, die ik had verwacht en gehoopt er uit te halen, heb ik in overleg met onze fractievoorzitter besloten dat dit de beste stap is om te zetten.”

Jammer
Het bestuur van Samen Sterk Maasdriel vindt het jammer dat hij stopt met het raadslidmaatschap, maar begrijpt zijn beslissing. Voorzitter Henk Hooijmans van SSM: "We willen Jelmer bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren als gemeenteraadslid. We zijn blij dat Jelmer heeft aangegeven op de achtergrond betrokken te blijven bij onze partij."

De procedure omtrent de opvolging van Jelmer is inmiddels in werking gezet. Binnenkort zal duidelijk worden wie zijn zetel zal innemen in de gemeenteraad.

 

Tags

jelmer aan den toorn,samen sterk maasdriel

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie