bird
zaterdag 18 mei | 13.28 uur

Inzamelingsactie voor operatie Antoinet in Barcelona

07-09-2023 11:15
uur
070923_antoinet-Hulpactiefoto
Foto: aangeleverd

TIEL - Antoinet van Herpen (36) woont in een Focuswoning in Tiel en heeft het Ehlers Danlos Syndroom; een progressieve bindweefselaandoening die grote effecten bij haar heeft.

Haar gewrichten schieten makkelijk uit de kom wat zorgt voor gewrichtspijn, slappe spieren, spasmen en verkrampingen. Problemen met hart, bloeddruk en vaten. Maag en slokdarm reageren niet zoals het behoort met als gevolg kleine maagbloedingen, misselijkheid en slecht kunnen eten.

Het grootste probleem waar ze nu tegen aan loopt zijn haar ruggenwervels die zoveel verschuiven ten opzichte van elkaar dat ze uitvalsverschijnselen krijgt. Dit kan blijvend worden waardoor een dwarslaesie ontstaat. Haar enige hoop is een operatie in Barcelona, waarbij haar rug vastgezet wordt tot aan haar bekken. Inmiddels is er een Stichting opgericht: Help Antoinet vechten voor haar leven. Daarmee hoopt zij geld in te zamelen om de operatie van 150.000 euro te kunnen bekostigen.

Rabobank: NL52RABO 0362 8923 18 T.n.v. Stg Help Antoinet vechten voor haar leven. Of kijk op www.steunantoinet.nl of op Facebook of Instagram.

Tags

Antoinet van Herpen,Ehlers Danlos Syndroom