bird
zondag 16 juni | 09.04 uur

Inschrijving voor Avond4Daagse is geopend

25-05-2023 16:14
uur
Door: Britta Alink
060722_Avondvierdaagsestart LR
De afgelopen editie ging van start bij De Kreek. Archieffoto: aangeleverd

BOMMELERWAARD - De inschrijving voor de Avond4Daagse van de Bommelerwaard is geopend. De vierdaagse start dit jaar op dinsdag 4 juli in Rossum en eindigt zoals altijd op de vrijdag daarna met de feestelijke intocht in de binnenstad van Zaltbommel.

De start is bij tennisvereniging Huros in Rossum. Op de tweede dag, woensdag 5 juli, starten de wandelaars bij voetbalvereniging BZC'14 in Brakel, op dag drie is de start vanaf voetbalvereniging Jan van Arckel in Ammerzoden. De slotdag is in Zaltbommel.

De deelnemers kunnen kiezen uit de 5 kilometer (start om 18:30 uur) of de 10 kilometer (start om 18:15 uur). Op vrijdag is de start een kwartiertje eerder. De organisatie hoopt dat veel basisscholen zich inschrijven om mee te doen. Het thema dit jaar is 'Goud!'. De groep dit dit thema het leukst weet uit te dragen krijgt een mooie prijs. Alle deelnemers krijgen na afloop een medaille. Deelname kost 6 euro per persoon.

Allerkleinsten
Nieuw dit jaar is de 2,5 kilometer voor de allerkleinsten. Zij kunnen op de vrijdagavond om 18:15 uur in Zaltbommel meedoen en dus de intocht meebeleven. Deelname aan deze afstand kost slechts 1 euro.
Inschrijven kan t/m zondag 2 juli voor individuelen en groepen. Scholen wordt verzocht zich voor 25 juni al aan te melden.

www.a4dbommelerwaard.nl

Tags

Avond4Daagse