bird
zondag 19 mei | 03.58 uur

GroenLinks presenteert getekend verkiezingsprogramma

15-02-2022 10:59
uur
groenlinks-1
• Emmy de Vrieze (l) overhandigt het programma aan Elze Frie. (foto: aangeleverd)

BOMMELERWAARD - Emmy de Vrieze, afdelingsvoorzitter van GroenLinks Bommelerwaard heeft vorige week een getekende versie van het verkiezingsprogramma gepresenteerd. Ze overhandigde het eerste exemplaar aan directeur Elze Frie van Elliz in Company.

Op 16 maart zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad. GroenLinks heeft haar plannen voor de gemeente vastgelegd in het verkiezingsprogramma. Er zijn drie versies van het verkiezingsprogramma gemaakt: een geschreven, een voorgelezen en een getekende versie.

Maatschappelijke organisaties
Het getekende verkiezingsprogramma wordt aangeboden aan maatschappelijke organisaties, zodat elke inwoner uit de Bommelerwaard de plannen van GroenLinks tot zich kan nemen.

Sociale textielwerkplaats
Elliz in Company is een sociale textielwerkplaats waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om mee te doen. Directeur Elze Frie reageert enthousiast op het getekende verkiezingsprogramma. "Veel van onze deelnemers vinden het fijner om een getekend verkiezingsprogramma te bekijken dan een lange tekst te lezen. Ook voor mensen die minder goed Nederlands spreken is dit heel prettig.”

zaltbommel.groenlinks.nl
maasdriel.groenlinks.nl

Tags

GroenLinks Bommelerwaard,Emmy de Vrieze,Elze Frie