bird
vrijdag 26 april | 12.04 uur

Extra weekend coronaprik halen zonder afspraak in Zaltbommel

14-09-2021 14:08
uur
Door: Martin van Hemert
vaccin
• Foto: Adobe Stock

ZALTBOMMEL - In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er aanstaand weekend bij het Van der Valk-hotel in Zaltbommel alsnog een extra gelegenheid tot prikken zonder afspraak.

Op zaterdag 18 en zondag 19 september kunnen geïnteresseerden tussen 14.00 en 18.00 uur langskomen voor een eerste vaccinatie tegen corona. Een afspraak maken is niet nodig. De locatie bevindt zich aan de Hogeweg 65, bij het Van der Valk-hotel.

Laatste kans
De GGD benadrukt dat dit de laatste kans is om op deze specifieke plek een prik te halen. "Daarna sluit deze vaccinatielocatie van de GGD haar deuren."

Janssen- of Pfizervaccin
De GGD prikt met het Pfizer- of het Janssen-vaccin. Personen die jonger dan 18 jaar zijn, komen alleen in aanmerking voor Pfizer. Mensen die ouder dan 18 jaar zijn, kunnen zelf kiezen welk vaccin ze willen. Voor het Janssen-vaccin is één prik nodig, voor het Pfizervaccin twee prikken.

Afspraak
De afspraak voor de tweede prik wordt ter plaatse gemaakt. Het is ook mogelijk om GGD-medewerkers vragen te stellen over het vaccineren. Het is wel belangrijk om een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen naar de vaccinatie-afspraak.

Het prikken zonder afspraak is - naast de locatie in Zaltbommel - ook op andere plaatsen in Gelderland-Zuid mogelijk. 

Geïnteresseerden die graag meer informatie zouden willen, kunnen terecht op onderstaande website van de Rijksoverheid.

www.prikkenzonderafspraak.nl

Tags