bird
maandag 15 april | 21.41 uur

Eerste vaatje ‘Hollandse Nieuwe’ levert 1500 euro op voor Voedselbank

13-10-2023 10:42
uur
Door: Martin van Hemert
091023_Overhandiging cheque HDB aan Lions
In het midden: Eric van Haag en Berry Van Doorn van HDB Civiel uit Kerkdriel. Foto: aangeleverd

BOMMELERWAARD - Restaurant Dukdalf in Kerkdriel organiseerde deze zomer alweer voor de negende keer de drukbezochte Haringparty. Het evenement leverde een mooi bedrag op voor een Bommelerwaards goed doel.

Ondernemers uit de regio komen jaarlijks massaal op dit sympathieke en smaakvolle evenement af en genieten van de nieuwe haring en het fraaie uitzicht over de Zandmeren. Dit jaar was de organisatie in nauwe samenwerking met Lionsclub De Bommelerwaard en dus stond de bijeenkomst in het thema van het goede doel.

Het eerste vaatje ‘Hollandse Nieuwe’ werd daarom vakkundig geveild onder de aanwezigen en de opbrengst is ten goede gekomen aan de Voedselbank Bommelerwaard. HDB Civiel zorgde er met een eindbod van 1.500 euro voor dat het vaatje binnen Kerkdriel bleef.

Twee weken geleden werd de cheque officieel door HDB Civiel overhandigd aan Joost Jegen en Wilko den Hartog van de Lionsclub. Een mooi gebaar van deze regionale ondernemers om op deze manier de Voedselbank een steuntje in de rug te geven.


Foto:

Tags

Haringparty,goed doel,Voedselbank