bird
zondag 05 mei | 12.28 uur

Eerste editie 'Rondje van PIM' trekt veel publiek (met video)

02-02-2024 09:43
uur
Door: Martin van Hemert
010224_rondjevanPIM-BWGTV
Foto: BWG TV

ROSSUM - De eerste editie van het Rondje van PIM heeft ruim tweehonderd bezoekers getrokken. Er wordt al gesproken over een vervolg van de huiskamerconcert-tour die afgelopen zondag in Rossum plaatsvond.

Dat meldt de organisatie deze week. In zes verschillende huiskamers in Rossum werden diverse kleinschalige muzikale optredens gegeven. Naast muzikanten van Plezier in Muziek (kortweg PIM), waren er ook muzikanten van andere muziekverenigingen bij het evenement betrokken. Als klap op de vuurpijl gaf PIM na de huiskamerconcerten nog een afsluitend concert in dorpshuis De Parel.

Vervolg
Vanwege het succes en de positieve reacties na afloop, wordt er gesproken over een vervolg van het evenement en hebben diverse 'huiskamer-eigenaren' en nieuwe muzikanten zich al bij de organisatie gemeld. De eerste editie van het Rondje van PIM wordt eerst geëvalueerd, daarna worden eventuele nieuwe plannen naar buiten gebracht.

Het team van BWG TV - de video-afdeling van de Bommelerwaardgids - maakte een sfeerreportage over het muzikale dorpsevenement. Deze video is hieronder te vinden:

Tags

Rondje van PIM,Rossum,BWG TV

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie