bird
vrijdag 26 april | 16.54 uur

Doe mee met de Bommelerwaard Quiz

28-01-2021 11:55
uur
logoBWGquizDEF-2

BOMMELERWAARD – De Bommelerwaardgids presenteert op zaterdag 6 februari van 20:00 tot 22:00 uur de eerste echte Grote Bommelerwaard Quiz. Deelnemers maken kans op waardebonnen van 250, 150 of 75 euro van lokale ondernemers uit de hele Bommelerwaard.

Het wordt een avond vol spannende, grappige en interessante vragen over de Bommelerwaard. De live (!) presentatie is in handen van het duo Mr. & Mrs. Van Hemert.

Deelname kost 10 euro.

Hele gezin
Om mee te kunnen doen heb je een laptop en een mobiele telefoon nodig. Meedoen kan met het hele gezin, alleen, met je partner of via WhatsAppbellen/Facetimen met familie en vrienden.

Schaapjes
Tijdens de online quiz vragen wij jou het hemd van je lijf met vragen over de Bommelerwaard, zoals… “Hoeveel schaapjes staan er op de rotonde bij Industrieterrein de Ooijk in Zaltbommel?”

Hoe werkt het?
Na aanmelding en betaling van het deelnamegeld ontvang je op vrijdag 5 februari een e-mail met daarin duidelijke uitleg en instructies. Op vrijdag 5 februari en zaterdag 6 februari is het Bommelerwaardgidsteam bereikbaar voor informatie en eventuele vragen.

Tussenstand
Tijdens de Bommelerwaard Quiz, die live is, zie je de presentatoren en de vragen op het scherm van je laptop of pc. Met je telefoon kun je de antwoorden geven. Als je het antwoord hebt ingevuld, zie je direct het goede antwoord in beeld en hoeveel mensen de vraag goed of fout hebben. Mr. & Ms. Van Hemert maken tijdens de quiz regelmatig de tussenstand bekend. Er zijn vier blokken van 15 vragen en natuurlijk af en toe een pauze.

Lekkere pakketten
Speciaal voor deze avond hebben de Zaltbommelse Stadsbrouwerij, Werkhovin Wijnkopers en Boerderij Zonneveld bierpakketten, wijnpakketten en combinatiepakketten met een goed gevulde borrelplank samengesteld. Hiermee maak je je deelname aan de quiz extra gezellig én lekker.

Aanmelden
Kijk voor aanmelden en voor het bestellen van de Bommelerwaardquiz-pakketten op de speciale pagina.

 

 

Tags

bommelerwaardgids quiz,bommelerwaard quiz