bird
zondag 05 mei | 15.17 uur

Breien voor Mispelgat blijkt een groot succes

29-01-2024 17:23
uur
wolproject_breien voor mispelgat_sjaal mispelgat_wallepikkers_blauw wit
De blauw-witte sjaals zijn erg populair. (foto: aangeleverd)

ZALTBOMMEL -  Het wolproject 'D'as van ons Opoe' is een groot succes. Na een kick-start vanuit het Wolplein breien Bommelse ouderen al maandenlang de unieke en originele Mispelgat sjaals.

Ze doen dat in menig wijkgebouw of in alle rust thuis achter de sanseveria's. De opbrengst van de verkoop van deze 111% unieke handgemaakte sjaals komt volledig ten goed aan de carnavalsactiviteiten van carnavalsvereniging De Wallepikkers.

De ontvanger van de sjaal krijgt de naam en het adres van degene die de sjaal heeft gemaakt, zodat ze een kaartje kunnen sturen om te bedanken.

Bestellingen
Dat de sjaals populair zijn blijkt uit de vele bestellingen, die na het verspreiden van de Mispelgatkoerier zijn binnengekomen. De voorraad gaat hard en er ontstaat mogelijk een wachtlijst.

Wie een 'opoe' is of kent die het leuk vindt om één of meerdere sjaals te breien, kan een mailtje sturen naar mispelgatkoerier@gmail.com De Wallepikkers zorgt dat er een breipakket wordt afgeleverd. Het project gaat ook na carnaval 2024 door.

Tags

breien voor mispelgat,d'as van ons opoe

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie