bird
donderdag 13 juni | 20.13 uur

Bommelerwaardse Ankie binnenkort in 'Het mooiste meisje van de klas'

13-05-2024 15:35
uur
Door: Martin van Hemert
130524_AnkieenJaap-mooistemeisje
Ankie samen met presentator Jaap Jongbloed. Foto: aangeleverd

BOMMELERWAARD - Ankie de Groot-Winkelman is op maandag 27 mei de hoofdrolspeelster in het AVROTROS-programma 'Het mooiste meisje van de klas'. De van oorsprong Bommelerwaardse wordt daarin geïnterviewd door TV-coryfee Jaap Jongbloed.

In het programma 'Het mooiste meisje van de klas' portretteert Jongbloed 'het ooit aanbeden mooiste meisje van de klas'. De uitzending van maandag 27 mei draait om Ankie de Groot-Winkelman. Zij is geboren in Oensel; een buurtschap ten oosten van Zaltbommel.

Daarna heeft ze gewoond in Rossum en Hurwenen en op school gezeten in Rossum en Zaltbommel. Haar familie woont nog steeds in de Bommelerwaard, maar zelf woont ze inmiddels in de Hoeksche Waard met haar man Marcel en haar zoon Micha.

Avontuur
Voorafgaand aan de opnames van het programma werd Ankie gevraagd om ruim vierhonderd foto’s en dertig contacten aan te leveren die voor haar veel betekend hebben in ‘speciale’ periodes. Daar werkte ze naar eigen zeggen graag aan mee: “Het was echt een avontuur en zo geweldig om te doen”, aldus Ankie, die zelf niet kan wachten tot de uitzending op TV komt.

Dat gebeurt op maandag 27 mei om 21:30 uur op NPO 1. Meer informatie over het televisieprogramma is te vinden op de website: www.avrotros.nl/program/het-mooiste-meisje-van-de-klas~23/

Tags

Ankie de Groot-Winkelman,Het mooiste meisje van de klas

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie