bird
maandag 04 maart | 22.16 uur

Bakkerij Gremmee in Rossum bakt weer taarten

24-01-2023 10:15
uur
Door: Marijke Verhoef
ruud gremmee_chantal gremmee_bakkerij gremmee
Ruud en Chantal zijn heel blij dat ze weer aan de slag kunnen. (Foto: Marijke Verhoef)

ROSSUM - Brood- en banketbakkerij Gremmee start op maandag 30 januari met de verkoop van taarten via Toptaarten.nl.

"We zijn zo blij dat we weer aan de slag kunnen", zeggen Ruud en Chantal Gremmee opgelucht. Op 20 november zagen ze hun bakkerij in Rossum in vlammen opgaan. Sindsdien ligt het werk stil. Het is wachten op de verzekering voordat ze de bakkerij kunnen herbouwen.

Geen brood, wel taarten
Tot die tijd kunnen ze geen brood bakken. Wat wel kan, is taarten maken. De familie heeft hiervoor een nieuwe productielocatie ingericht. "Vrijdag bakken we voor Ruud's verjaardag de eerste taart en vanaf maandag 30 januari kunnen we weer leveren. Het voelt alsof we helemaal opnieuw beginnen."

Bestellen
De taarten zijn uitsluitend te bestellen via de website Toptaarten.nl. Alle bestellingen uit een regio van zo'n dertig kilometer rond Rossum worden door Gremmee verzorgd en bezorgd. Gremmee bakt het volledige assortiment van Toptaarten.nl. "De slagroomtaart is onze specialiteit. We maken hele goede, luchtige slagroom en vullen de taart met twee flinke lagen slagroom", verklapt Ruud zijn geheime recept.

Hartverwarmend
Ruud en Chantal zijn nog altijd overrompeld door de hartverwarmende reacties na de brand. "Zo veel klanten en bedrijven hebben ons gesteund. We hopen dat iedereen ons wil blijven steunen, door hun taarten bij Toptaarten.nl te bestellen."

www.toptaarten.nl

 

 

 

Tags

bakkerij gremmee

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie