bird
vrijdag 26 april | 14.24 uur

Auto die betrokken was bij dodelijk ongeval gevonden

30-05-2021 00:00
uur
caddy2-1
• De aanrijding vond plaats op de Ketelsteeg in Zaltbommel. (Foto: Bart Meesters)

ZALTBOMMEL – De politie heeft de auto gevonden, die zondag mogelijk betrokken was bij de aanrijding van een hardloper. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden.

De hardloper liep rond het middaguur over de Ketelsteeg. Daar werd hij aangereden door een blauwe bestelauto. De bestuurder ging er na de aanrijding met zijn auto vandoor.

Traumahelikopter
De traumahelikopter en hulpdiensten rukten uit, maar het slachtoffer is later in het ziekenhuis overleden. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.

Blauwe auto
De politie riep inwoners van de Bommelerwaard uit om uit te kijken naar een blauwe Volkswagen Caddy of een auto die daar op lijkt. Daarbij werd gemeld dat de auto vermoedelijk een kapotte spiegel en koplamp hebben. Ook ging een Burgernet-melding uit.

Zijspiegel
Na een melding van een inwoner van Zaltbommel trof de politie in de wijk De Vergt een blauwe Opel Combo aan met een kapotte zijspiegel en een barst in de voorruit.

Politie Gelderland meldt op Twitter dat onderzocht wordt of deze auto inderdaad iets met de dodelijke aanrijding te maken heeft.

Deze auto wordt momenteel onderzocht. (Foto: Bart Meesters)

Tags

dodelijke aanrijding,aanrijding hardloper