bird
zaterdag 04 mei | 11.35 uur

6040 euro voor stichting Met je Hart dankzij Duckrace

06-10-2022 16:41
uur
Door: Martin van Hemert
291022_Duckrace2
Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - De opbrengst van de Duckrace is vorige week donderdag bekendgemaakt in De Grote Aak in Zaltbommel. Het gaat om een bedrag van 6040 euro, bestemd voor stichting Met je Hart.

Op 29 september kwamen  weer bijeen tijdens een zogeheten stamtafel. Deze keer in De Grote Aak en het was het volgens de organisatie een fantastische avond.

In de eerste plaats was het voor de ouderen van Stichting met je Hart Bommelerwaard op 29 september fijn om elkaar weer te ontmoeten en met elkaar te genieten van de gastvrije ontvangst en heerlijke maaltijd, maar ook de komst van burgemeester Van Maaren droeg bij aan de sfeer tijdens de week tegen eenzaamheid.

En last but not least; de cheque die overhandigd werd door een aantal enthousiaste mannen van Tafelronde 194 - Bommelerwaard met een bedrag van maar liefst 6.040 euro. Één en ander opgehaald door de organisatie van de Duckrace die 18 september plaatsvond op Parkeiland in Zaltbommel.

Met deze opbrengst kan Stichting met je Hart structureel waardevolle ontmoetingen (blijven) organiseren en kunnen zij ouderen die zich eenzaam voelen weer laten genieten; van mooie momenten èn van nieuwe vriendschappen.

Tags

stichting Met je Hart,duckrace

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie