bird
zondag 05 mei | 13.35 uur

4000 euro voor KWF dankzij concert voor zieke Jan van Maren (met video)

21-02-2024 15:32
uur
Door: Martin van Hemert
200224_benefietJanvanmaren
Optreden van de band Baseline, met Jan van Maren op de gitaar (rechts). Foto: Marco Oomen

ZALTBOMMEL - Het zogeheten 'Life Music Fest' (LMF) heeft zondag 4000 euro opgeleverd voor KWF Kankerbestrijding. Het muzikaal initiatief en benefiet waaraan diverse topmuzikanten belangeloos hun medewerking verleenden, was opgezet om Jan van Maren een hart onder de riem te steken in zijn strijd tegen kanker.

Ongeveer 350 aanwezigen waren zondagmiddag getuigen van een memorabele middag. Speciaal voor Nivo Sparta-man Jan van Maren waren er in de volle kantine van de Zaltbommelse voetbalclub namelijk optredens georganiseerd van Louis Windzak, Big Ritch and the Blacksmith Company, Demolition Brothers, mondharmonica-virtuoos Big Pete (Red Devils), DJ Daddy Kool, de internationale topact T-99 en Baseline.

Die laatstgenoemde band is tevens de formatie waar Van Maren zelf deel van uitmaakt. Ondanks het zware behandeltraject van de terminaal zieke Van Maren, kon hij toch zelf meedoen met het optreden van 'zijn' Baseline.

Dankzij een entreeprijs van 10 euro en de mogelijkheid om te doneren bracht de muzikale middag 4000 euro op, bestemd voor KWF Kankerbestrijding.

Het team van BWG TV was er zondagmiddag bij en heeft een videoreportage gemaakt over het 'Life Music Fest' in de kantine van Nivo Sparta. Deze video is hieronder te vinden.

Tags

Life Music Fest,Jan van Maren,Nivo Sparta,Bert Wernke,André Dieterman,BWG TV

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie