bird
vrijdag 19 april | 14.57 uur

22e editie Promenadeloop op zaterdag 8 april

16-03-2023 14:12
uur
160323_Promenadeloop
Sfeerbeeld van de 2022-editie. Foto: Koen Vandenput

ZALTBOMMEL - De 22ste editie van de Bommelse Promenadeloop staat dit jaar gepland op de zaterdag voor Pasen, zaterdag 8 april. Dit jaar kunnen op dezelfde dag ook wandeltochten gemaakt worden.

Zoals gebruikelijk staat het gezellige en traditionele hardloopevenement van de Brandwijk Bommelerwaard Runners in het teken van het goede doel: Stichting Roparun, hulp aan mensen met kanker. De wandeltochten zijn georganiseerd door de Wandelschoenen Specialist.

Voorinschrijving
Het meest populaire onderdeel van de Promenadeloop wordt nog altijd gevormd door de Scholierenlopen. Komende week gaan honderden schoolkinderen in de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel op pad om geld in te zamelen voor het goede doel. Om 14:30 uur starten de Prestatieloop en de WS Media Groep Bedrijvenloop.

Bij de Prestatieloop kan worden gekozen voor de volgende afstanden: 2,5 - 5,0 - 7,5 en 10 km. De WS Media Groep Bedrijvenloop is een estafetteloop door 4 personen die ieder 2,5 km. afleggen. Hiervoor geldt een voorinschrijving. Start en finish zijn op de Waalkade, voor de Verdraagzaamheid. Meer op: www.bommelerwaard-runners.nl

Tags

Promenadeloop,Brandwijk Bommelerwaard Runners,Roparun