bird
zondag 16 juni | 07.25 uur

Movement Podotherapie

movement-podotherapie_intro

Movement Podotherapie is de specialist in bewegen

Blessurepreventie, blessurebehandeling, loopanalyses en op maat gemaakte zolen. Het zijn een paar specialismen die Movement Podotherapie aanbiedt. Podotherapie is breed, maar Twan Regtien richt zijn kracht op één specifiek punt: beweging.

Twan heeft een passie voor bewegen en de werking van het menselijk lichaam. Sinds een half jaar is Movement Podotherapie ook gevestigd in Zaltbommel in Gezondheidscentrum de Bolderburen, waar Twan zich vooral richt op bewegingsanalyses met behulp van unieke apparatuur. Zijn cliënten zijn divers; van kinderen tot sporters en ouderen – en iedereen ertussenin. De cliënt heeft vaak een doel voor ogen. Dat kan onder andere zijn: het verhelpen van een blessure, beter presteren met sporten, blessurepreventie, meer stabiliteit krijgen en weer verder kunnen wandelen.

De cliënt en Twan gaan samen het pad bewandelen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

Persoonlijke aanpak
Wie de praktijk van Movement Podotherapie binnenstapt, kan rekenen op een persoonlijke oplossing op maat om zo uw doelen te behalen. Twan vertelt: ‘Het behandelplan kan variëren van zoolcorrecties tot taping tot manipulaties tot advies en ga zo maar door. Uw verhaal en de gestelde doelen zijn de rode draad van het verloop van het onderzoek. Ik kijk naar het lichamelijk functioneren met de voeten als basis. Zo heb ik de juiste meetsystemen om te kijken hoe iemand beweegt en hoe het lichaam functioneert. Ik kan u helpen om beter te gaan wandelen, hardlopen/sporten of om u van de klachten af te helpen aan uw voeten of benen of rug. Hierbij kunt u denken aan de behandeling van hielspoor, een doorgezakte voorvoet, achillespeesklachten en bijvoorbeeld een lopersknie.’

‘Make your first step for a better Movement’

Afspraak maken? Scan deze QR-code met uw telefoon

Tags