bird
zondag 26 mei | 05.04 uur

MOoi bloem & binnen

winkel buitenzijde

Persoonlijk & creatief

MOoi bloem & binnen is gevestigd in het dorpje Brakel tussen de Maas en de Waal in de gemeente Zaltbommel. Wij hebben een gezellige kleine winkel waar u terecht kunt voor een prachtige bos bloemen, sfeervolle woonaccessoires of uw bloemwerk op maat. Of het nu gaat om een woonkamer, showroom, restaurant of kantoorruimte. Gaat u trouwen of wilt u uw laatste eer bewijzen met bloemen. Wij zullen met onze persoonlijke benadering, creativiteit en eigen stijl uw wensen waar maken. U bent bij ons gegarandeerd van sfeervolle maatwerkcreaties die perfect op uw wensen en gelegenheden aansluiten.

MOoi bloem & binnen is op 6 november 2015 opgericht door Monique en inmiddels opgebloeid en uitgebreid tot een veelzijdige winkel welke voorziet in alle voorkomende bloemwensen.

Monique Arendse-van den Boer

Bloemabonnement

Met een bloemabonnement van MOoi ben je zeker gegarandeerd van een bloemrijke verrassing in huis! 

Wij leveren de MOoiste boeketten van het seizoen bij u aan huis of bedrijf. U kunt kiezen uit 2 soorten boeketten: een fleurig en losgebonden plukboeket of een compact en op groep gebonden boeket. Altijd samengesteld met de Mooiste kleurrijke seizoensbloemen, zo ontvangt u steeds een verrassend boeket.

Het bloem abonnement is zelf samen te stellen. De keuze bestaat uit iedere week, om de week of 1 keer per maand een prachtig boeket. De duur van het abonnement kunt u ook zelf bepalen.

Even een pauze op de leveringen of de bloemen op een ander adres laten bezorgen wanneer nodig, dit kan allemaal. Hiervoor is een telefoontje of mailtje voldoende.

Wilt u het bloemabonnement cadeau doen dan bestaat de mogelijkheid het eerste boeket op te halen in de winkel met een uitgeschreven kadobon zodat u fysiek iets te geven heeft, de volgende boeketten worden aan huis bezorgd.

MOoi Bloemen

 

Meer dan alleen een bruidsboeket

Bij Mooi bloem & binnen stemmen wij het bloemwerk geheel af op uw wensen en houden we rekening met het thema en de kleur van deze speciale dag. Bruidswerk van verse bloemen is een belangrijk onderdeel van MOoi bloem & binnen. De bloemen worden tot in detail met u besproken en passen perfect bij haar jurk en persoonlijkheid. Ook de corsages van hem en uw gasten, de bloemen van de bruidskinderen, de aankleding van de trouwlocatie of feestruimte en het autostuk sluiten perfect op elkaar aan.

bruidsboeket Mooi

Laat bloemen voor u spreken

Vindt u het moeilijk om bij iemands overlijden de juiste woorden te vinden? Zeker op die momenten is het fijn om bloemen voor u te laten spreken. Bloemen zeggen vaak meer dan woorden en is een manier om uw medeleven te uiten. Een arrangement maken voor het afscheid van een geliefde of dierbare is een compliment en een blijk van vertrouwen. MOoi bloem & binnen vertaalt uw gevoel en wensen zo goed mogelijk naar een passend bloemstuk of boeket.

In onze winkel kunnen wij u de verschillende mogelijkheden laten zien. De keuze in vormen, kleuren en bloemenkeuze is oneindig.

Uw persoonlijke tekst op een kaart of lint kan samen met de bloemen door ons verzorgd worden.

rouwbloemstuk Mooi

Tags