bird
zondag 26 mei | 03.58 uur

Arkadya Uitvaartzorg

arkadya-uitvaartzorg_2020-1

Afscheid nemen wil je op je eigen manier en dicht bij je zelf". Met Arkadya Uitvaartzorg wil ik iedereen die mogelijkheid bieden."Ieder mens is uniek en dat moet ook tijdens een afscheid duidelijk naar voren komen",. Wij bieden iedereen de ruimte om afscheid te nemen op een geheel, eigen en persoonlijke manier. Hart voor mensen en eerlijk ondernemen.

Behalve dat ik u help bij de organisatie van de uitvaart, draag ik ook persoonlijk zorg voor de overledene. Dat is voor mij een belangrijk en bijzonder onderdeel van de begeleiding omdat de band die u had en heeft met de overledene alle aandacht moet krijgen.

Uitvaartzorg
U heeft een dierbare verloren, welke stappen moet u ondernemen? Een uitvaart is meer dan alleen een begrafenis of crematie regelen. Bij alles wat er geregeld moet worden kan Arkayda Uitvaartzorg u van dienst zijn. Ook als u elders een (uitvaart)verzekering heeft afgesloten kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen.

Na de uitvaart
Na de uitvaart moet er nog veel geregeld worden, vooral op administratief gebied. Allerlei instanties moeten worden ingelicht en financiën moeten worden geregeld.

Uitvaartkosten
Om u duidelijkheid en transparantie te geven spreken wij van tevoren een eerlijke vergoeding af voor het aannemen, het regelen van de uitvaart. Ook de bijkomende kosten van derden worden goed in kaart gebracht. Als het nodig is geven wij u tijdens het regelen van de uitvaart steeds weer een nieuwe begroting, zodat steeds op de hoogte bent van de kosten.

Loopkoets
In de loop der jaren is de rouwkoets met paarden, vervangen door de rouwauto. Hierdoor werd de afstand tussen de overledene en nabestaanden steeds groter.

Tags