bird
maandag 18 januari | 11.37 uur

Plan voor camperloften in Hurwenen

28-07-2020 14:50
uur
camper klein-2
Foto: Adobe Stock

HURWENEN – Aan de Groenestraat in Hurwenen komen waarschijnlijk acht camperloften; woonruimte met daarbij een camperstalling.

De camperloften zijn bedoeld voor campereigenaren, die het grootste deel van het jaar op reis zijn, maar wel een vast woonadres moeten hebben. De loft vormt samen met de camper een volwaardige woning.

Tien kampeerplaatsen
De eigenaar van de grond wil daarnaast tien kampeerplaatsen realiseren. Binnenkort wordt het bestemmingsplan ter inzage gelegd, dat de plannen mogelijk moet maken.

Behoefte
Volgens wethouder Peter de Vries is de vraag naar camperloften in het hele land groot. “Ik ben dan ook blij dat wij straks in onze gemeente in die behoefte kunnen voorzien”, zegt hij. “Daarnaast zijn de camperloften een mooie aanvulling op het bestaande aanbod voor recreatie en toerisme in de gemeente Maasdriel. Het plan past perfect binnen de ambities, die we op dat gebied hebben en waar we flink mee aan de slag zijn. Natuurlijk gaan we aan de voorkant ook goed regelen, dat de loften uitsluitend door de beoogde doelgroep worden gebruikt.”

Tags

camperloft,camperloft hurwenen,camperkampeerplaats

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2