bird
zondag 26 juni | 00.58 uur

Amadeus heropent zijn staldeuren in Wellseind

23-06-2022 10:51
uur
amadeus
Bram Hoorn (l) en Thijs van Koesveld zijn de nieuwe exploitanten van Amadeus in Wellseind. (foto: aangeleverd)

WELLSEIND - Exploitanten Bram Hoorn (37) en Thijs van Koesveld (34) brengen nieuw elan in Amadeus met een eigentijdse en bourgondische boutique sfeer. De contouren van Amadeus blijven zichtbaar, net als de gastvrijheid en haar ‘wellgemutste’ gasten en personeel. De invulling van de diverse kaarten is wat meer van deze tijd, maar nog steeds bourgondisch.

Deze zal naar verloop van tijd ook wat uitgebreid worden op basis van eigen bourgondisch inzicht en naar wens van de gasten. Bram en Thijs zijn al vijftien jaar vrienden, welke is ontstaan op de Hotelschool in Maastricht en zijn horecadieren in hart en nieren. Sinds twee jaar hebben zij de handen in een geslagen en corona met hun zaken overwonnen. Nu gaan ze een nieuw avontuur aan in Wellseind met Amadeus.

Boutique hotel
Bram en Thijs brengen nieuw elan in Hotel Amadeus. Het karakteristieke pand heeft drie sfeervolle kamers met luxe beddengoed. Het is hier dan ook heerlijk bijkomen voor mensen die even willen ontsnappen aan de drukte en waan van alledag. Het hotel ademt luxe en comfort, en terugkerende gasten zullen nog altijd de authentieke sfeer en gastvrijheid ervaren die ze gewend zijn van Amadeus. “De afgelopen tijd is er door ons enthousiaste team veel werk verzet,” zegt trotse eigenaar Bram Hoorn. “We kijken ernaar uit om de eerste gasten te verwelkomen en in de watten te leggen.”

Nostalgie in de Bommelerwaard
Amadeus is gevestigd in een schitterende boerderij aan de dijk, omringd door rivieren en eeuwenoude kastelen, die vanuit het hotel perfect zijn te bezoeken. Slot Loevestein, het indrukwekkende kasteel Ammersoyen, of een goed verzorgde fietstocht langs de Maas; er valt genoeg te doen en te ontdekken in de Bommelerwaard. Bij terugkomst wacht het personeel de gasten op voor een borrel op een van de terrassen. Ontspannen in de houtgestookte hottub, sauna, of een paar baantjes trekken in het buitenzwembad is ook een mogelijkheid. Alles is er bij Amadeus op gericht om het de gast zo aangenaam mogelijk te maken.

Open keuken
Het restaurant van Amadeus serveert vanaf 1 april klassieke Franse gerechten met een moderne twist vanuit haar open keuken, ondersteund door een selectie van prachtige wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wereld. Samenwerking met lokale partijen zoals de Heeren van Heusden, Wijnkoperij van Boort en bakkerij Jack de Wit zorgen ervoor dat er voortdurend iets verrassends op de kaart staat. Ook de bar is gemoderniseerd met cocktails, seizoensgebonden speciaalbieren en een uitgebreide selectie mooie bourgondische en klassieke wijnen uit onze wijnkelder.

Vergaderen met een culinair accent
Intiem en feestelijk dineren bij de openhaard met familie of goede vrienden of een vergaderdiner met het managementteam, alles is mogelijk. Anders dan anders, maar bij Amadeus weten we wat echt verwennen is. Beleef onvergetelijke avonden in de private ruimten van de boerderij onder het genot van een drankje en een knapperend haardvuur.

Meer informatie over het hotel en de arrangementen zijn te vinden op www.amadeuswellseind.nl of check de socials voor updates.

Tags

amadeus,bram hoorn,thijs van koesveld

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

ikzoekuwhuis-banner336x336px-2
mada-banner336x336px-334x0
metalura-336x336-steelart
vdolw-bommelerwaardgids-336x336
metalura-336x336-balkonbeglazing2
artisan-banner336x336px-v2
manpune-banner336x336pxkopie
metalura-336x336-glazenwanden
arkadya-banner336x336px-2
lsh-banner336x336px-21
fordgerritse-banner336x336px-v2
horssenbv-banner336x336px
p-gsafety-banner336x336px
optisportdekreek-banner336x336px
klaverklinieken-bwg-336x336
movementpodotherapie-banner336x336px
wolplein-banner336x336px