bird
maandag 20 mei | 10.36 uur

Mooie prijzen te winnen in Week van de Stenen Winkel

09-05-2024 10:00
uur
Door: Britta Alink
130122_BinnenstadZaltbommel
Ook ondernemers in Zaltbommel doen mee aan de Week van de stenen winkel. Archieffoto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - Een ballonvaart en een totale make-over. Dat zijn de prijzen waar klanten kans op maken tijdens de Week van de Stenen Winkel, waar ook de ondernemers in de binnenstad van Zaltbommel aan meedoen.

De kick-off van de week is zaterdag 11 mei. Wie op deze dag in de binnenstad een foto maakt met de speciale fotolijst en deze post op social media met de hashtag #beleefzaltbommel, maakt kans op een Beleef Zaltbommel ballonvaart.
Ook start op 11 mei een stempelactie. Bij aankoop van een product bij een ondernemer in de binnenstad ontvang je een stempel op de stempelkaart. Bij vijf stempels is de kaart vol en kun je de kaart in de winkel van je laatste aankoop achterlaten. Uit alle kaarten wordt de winnaar geloot, die een 'waalzinnige' make-over krijgt.

Bewust
De Week van de Stenen winkel vindt plaats van 13 tot en met 19 mei. Het is een landelijk initiatief waarmee ondernemers hun winkels extra onder de aandacht willen brengen en willen benadrukken waarmee ze zich onderscheiden van online shoppen.

"De winkels en horeca maken de oude vestingstad Zaltbommel de moeite waard", zegt binnenstadsmanager Mariëlle Pelle. "Het is goed om in de Week van de Stenen Winkel van ons te laten horen. Consumenten mogen zich meer bewust worden wat de waarde van een stenen winkel is. Want we willen toch allemaal in de Bommelerwaard een levendige binnenstad houden."

Tags

Week van de stenen winkel