bird
vrijdag 25 september | 17.21 uur

Carprof Valentijn Zaltbommel

autoservice-valentijn-zaltbommel-2

CarProf Valentijn Zaltbommel is een full service autobedrijf met een sterke naam in de regio waar u terecht kunt met uw privé of leaseauto voor alles op het gebied van automobiliteit. U bent bij ons aan het juiste adres met alle merken auto's voor onderhoud, reparatie, diagnose, banden en uitlijnen, maar ook uw ADAS Radar Rijhulpsystemen kunnen wij voor u afstellen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies en bemiddeling rondom occasions en/of nieuwe auto's, ook private lease is bij ons mogelijk.

Winnaar BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 19'/20'
I
n 2019 wonnen wij de verkiezing voor het BOVAG onafhankelijk autobedrijf van het jaar. Het oordeel van de jury luidde:: “Wie wil leren hoe je bedrijfsprocessen tot in perfectie wil organiseren, moet beslist eens een kijkje gaan nemen bij CarProf Valentijn. Er wordt niets aan het toeval over gelaten en alles is tot de kleinste details overdacht. Er is flink geïnvesteerd in goede apparatuur die het mogelijk maakt ook moderne voertuigen alle denkbare service te bieden. Ook wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en aan veilig en ergonomisch werken. Het ontbreekt de medewerkers van Valentijn aan niets.”

Over Adrie Valentijn:
Adrie Valentijn is eigenaar van Carprof Valentijn. Al jaren repareert hij auto's van alle merken. Na een aantal jaren bij een universele garage gewerkt te hebben, is hij bij de Renault dealer in Zaltbommel gaan werken. Eerst als monteur, receptionist daarna als chef werkplaats. Met deze ervaring is hij een eigen bedrijf begonnen, dat inmiddels is uitgegroeid tot een team van 6 allround monteurs en 3 leerlingen/stagiaires. Twee monteurs zijn gespecialiseerd in Renault en Peugeot, één in Italiaanse automerken en één in Duitse auto merken.

Uitstekende service

  • GRATIS leenauto (tijdig reserveren)
  • GRATIS haal- en brengservice
  • GRATIS leenfiets (tijdig reserveren)
  • GRATIS WIFI en GRATIS koffie of thee in de luxe wachtruimte

Valentijn - Winnaar from Carprof valentijn on Vimeo.


Scherpe prijzen
De prijzen bij Carprof Valentijn zijn 30-40% lager dan bij andere reguliere garages. Hoe dat komt?

  • Carprof Valentijn voert alle werkzaamheden ter plekke uit
  • Carprof Valentijn is onafhankelijk van derden
  • Carprof Valentijn koopt alle onderdelen gunstig in
  • Carprof Valentijn stelt supersnel diagnoses
  • Carprof Valentijn hanteert een lager uurloon


Korte wachttijden
Carprof Valentijn kan u snel helpen. Er staan 6 bruggen en een complete APK straat ter beschikking. U kunt zelfs zonder afspraak voor een APK terecht (maximale wachttijd:30 min voor aanvang).

Super Kwaliteit
Buiten de noodzakelijke diploma’s volgen de monteurs regelmatig cursussen zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Dit geldt voor: diagnose, Onderhoud,Audio, Multimedia en Navigatie.

Flexibiliteit
Klanten staan bij Carprof Valentijn voorop. We proberen u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Betrouwbaar en Garant
Bij Carprof Valentijn wordt garantie op de gehele reparatie gegeven gedurende 12 maanden of 50.000 km na de reparatie. Vooraf prijsopgave van de reparatie en/of de te vervangen onderdelen.

APK en AIRCO zonder afspraak!
Voor apk en airco service kunt zonder afspraak bij Carprof Valentijn terecht. Deze service is beschikbaar tussen 09:00 en 16:00 uur.

Kentekenloket

Carprof Valentijn is ook dé plek om je auto en of motor over te schrijven of te schorsen ook verlengen wij uw lopende schorsing.

Tags