bird
vrijdag 27 januari | 15.42 uur

De Uitagenda

Wintermarkt

wintermarkt_bruchem_2023

Op zaterdag 28 januari a.s. is het weer zover. Dan wordt de traditionele Bruchemse wintermarkt gehouden waar velen naar uitzien. Tussen 9.00 uur en 14.30 uur is iedereen van harte welkom.

Dit jaar voor het eerst op het erf van de familie Huisman aan de Middelstraat 2 in Bruchem. Daar staat een schuur die iedereen weet te vinden. Het actiecentrum van de plaatselijke commissie.

Achter de schermen zijn vele uren besteed aan de voorbereiding van de wintermarkt in nieuwe stijl. Alles met de intentie de bezoekers te verrassen met de mooiste dingen op verschillende gebieden.

Wat kunt u zoal verwachten?

Neem de tijd om in de omgebouwde hal langs de winterkramen te struinen. Een breed aanbod van artikelen in stijlen die in woonbladen terug te vinden zijn. Dat is heel divers van brocante, antiek, design, serviezen, glaswerk naar (bijna) nieuw. Op de bovenverdieping is een extra koophoek te vinden. Voor de Bruchemse meubelboulevard en kleding speciaalzaak bent u eveneens aan het goede adres. De prijzen zullen u het meest verbazen. Een extra tip voor de zoekers naar dat ene (ontbrekende) boek. Niet voor niets wordt het de best gesorteerde boekencollectie in onze regio genoemd. LP en cd-zoekers weten ons eveneens te vinden. Boodschappen doen is extra aantrekkelijk. De bekende zuivelproducten van Den Eelder en vers fruit zijn in de aanbieding. Wat de kinderen en de jeugd betreft is er een grabbelton snoepkraam, speelgoed en puzzels. De raadspellen, enveloppenkraam en levensmiddelenmand bieden kans op mooie prijzen. Naast dit alles kunt u/jij warm worden van het wintermarktshoppen door te genieten van een kop koffie, thee, met gebak. Vergeet de Bruchemse pannenkoekenbakkers niet. Een delicatesse om ter plekke te nuttigen of mee naar huis te nemen. Ook zijn er friet en snacks te verkrijgen. Afrekenen doet u contant per kraam. Komt u en jij ook naar dit winterse hoogtepunt in nieuwe stijl? Laat je verrassen in een omgeving waar je nooit uitgekeken raakt.

 

 

Verder lezen

Tags