over ons | adverteren | sitemap | contact

Villa Pardoes Dag


29 juni 2019


Deel deze pagina

Sinds 2006 verandert Gameren voor 1 dag in een bruisend middelpunt van saamhorigheid, gezelligheid, sportiviteit en ludieke acties. Met vereende kracht bijt men zich vast in maar 1 doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Villa Pardoes, het vakantieverblijf in Kaatsheuvel dat ernstig zieke kinderen (en hun ouders, broertjes of zusjes) gratis een onvergetelijke vakantieweek bezorgt.

In 2018 is ruim € 25.600 opgehaald voor dit goede doel. Dit jaar is er weer een gevarieerd programma, dat zeer de moeite waard is. Villa Pardoes kan iedere euro gebruiken en is blij met iedere vorm van steun!

Gevarieerd programma
De Villa Pardoesdag bestaat o.a. uit een Wandeltocht met meerdere afstanden, een sponsorloop voor de kinderen, voetbal toernooi tegen onder andere FC de Rebellen. Ook is er een veiling met grote en kleine items. Zo is er onder andere een parachute sprong of een weekend weg in een 5-sterren hotel waar op geboden kan worden.

NIEUW
Voor het eerst dit jaar is er op 15 juni een fietstocht van 100km. De route is van Gameren naar Villa Pardoes en weer terug naar Gameren.

Vrijwilligers
Al 8 jaar is er een groot team met vrijwilligers in de weer om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Villa Pardoes huis in Kaatsheuvel. Het Villa Pardoes huis is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Samen met hun gezin kunnen deze kinderen hier gratis van een week vakantie genieten. Even de zorgen loslaten en mooie herinneringen samen maken!

Sponsors
Villa Pardoes is geheel afhankelijk van sponsoring, hoe meer geld er wordt opgehaald des te meer gezinnen geholpen kunnen worden.

U bent allen van harte welkom op deze dag. Er is voor ieder wat wils. Voor jong en oud zijn er diverse activiteiten te doen. Laten we er met z’n allen een prachtige dag van maken!
Naam
Villa Pardoesdag
Locatie
Velden van GVV’63
Datum en tijd
29 juni 2019
08:30- 17:00 uurValentijnsdag
Uitgelicht
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden