bird
vrijdag 27 januari | 16.08 uur

De Uitagenda

Theater Opmaat in De Grote Aak

theater opmaat

Theater Opmaat , een klein maar zeer gedreven gezelschap van jong volwassenen, speelt  op  dinsdag 31 januari in de Grote Aak in Zaltbommel  en op woensdag 8 februari in de Parel in Rossum twee eenakters.

De eerste is  Sentimental  Journey, waarin een ouder echtpaar teruggaat naar de plek waar het voor de twee allemaal begon. Ze kijken allebei terug, hij met spijt, zij met weemoed en het verlangen om de romantiek weer op te laten bloeien. Ze zitten op een terrasje en als dan ook nog een jong verliefd stelletje ten tonele verschijnt, is de vrouw in extase en de man wordt alleen maar chagrijniger.

De tweede eenakter  is De Perfecte Avond. Een vriendengroep loopt de tuin in na een heerlijke maaltijd die is verzorgd  door Stefan en Mirte.  Nou ja, Mirte heeft de cateraar gebeld. Hij is een perfectionist, alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Maar wat zou er nou toch met de vriendengroep gebeuren als hij zou komen te overlijden? De perfecte vriendengroep zou uit elkaar vallen. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, dus hij bedenkt een plan. Maar is zijn vriendengroep wel zo perfect als hij denkt?

De voorstelling begint om 20.00 uur. Tussen de twee eenakters is een pauze. De entree is 5 euro

Reserveren van kaartjes kan door een mail te sturen naar reserveer.bij.ons@gmail.com

 

 

Verder lezen

Tags