over ons | adverteren | sitemap | contact

Rossrun 2017


7 mei 2017


Deel deze pagina

de route
natural born Rosrunners!
de prijzen
Kenianen zijn natural born runners, dat weten we, dankzij hun genen en de grote afstand tot de waterbron. Wat je misschien niet weet is dat er in de Bommelerwaard ook een enorme groep natural born runners rond rent. Aan water geen gebrek hier, de bron ligt bij de vele enthousiaste loopgroepjes.

Voor ieder wat wils, sportief rennen, fun rennen, mindful rennen, therapeutisch rennen, het kan allemaal. Het hele jaar door worden er wedstrijdjes en sponsorloopjes georganiseerd. De two rivers marathon, voor het tweede jaar georganiseerd en is nu al de 7e grootste marathon van Nederland!

Kidsrun
Net als vorig jaar hebben we ook gedacht aan de enige echte natural born runners: De kidsrun! Dankzij onze gulle sponsoren kunnen we naast een mooi parcours ook broodjes, fruit, drinken, Tony's chocolade en een professionele tijdmeting aanbieden. Last but not least: Wij bieden mooi weer garantie!

Goed doel: 't Hurns Kerkje en haar vrijwilligers
De Rossrun zou de Rossrun niet zijn als we het niet koppelen aan een lokaal goed doel. Vorig jaar hebben we dankzij en namens jullie € 780,- kunnen geven aan Wensstichting Shamajo. Dit jaar willen we de spotlights laten schijnen op 't Hurns Kerkje. Een markant kerkje dat 'gered' is door vrijwilligers en nu gebruikt wordt voor de gemeenschap en door de gemeenschap.

Symbolisch
Eigenlijk staat dit kerkje symbool voor alle vrijwilligers. Zij zijn de smeerolie van de maatschappij! Dus het bedrag dat we opbrengen voor ´t Hurns Kerkje is symbolisch voor alle vrijwilligers. Zonder vrijwilligers ook geen Rossrun, om maar een klein voorbeeldje te noemen.

Praktische info over de Rossrun:
Start en finish bij BSO Villa Verboven, Randwijckstraat 70 in Rossum. De afstanden zijn 6, of 12 KM en de kids rennen 500 meter. Inschrijven op de dag zelf kan vanaf 10 uur, of eerder via de email Rossrunrossum@gmail.com. De Kids run start om 11.30 uur de 6 en 12 KM om 12.30 uur. Voor de laatste info over de wedstrijd zie Facebook Rossrun Rossum. Voor meer info over 't Hurns Kerkje zie www.hurnskerkje.nl.

Organisatie:
De Rossrun wordt georganiseerd door loopgroep Pino Vliegensvlug van Daan Verboven en friends. Pino helpt je jouw specifieke sportieve doel te halen. Met de Rossrun willen we alle soorten natural born runners combineren. Gezellig, competitief, fun en mindful, dat is de Rossrun.

Contact:
Michiel van Beek 06-41586002
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden