over ons | adverteren | sitemap | contact

Rossrun 2017


7 mei 2017


Deel deze pagina

de route
natural born Rosrunners!
de prijzen
Kenianen zijn natural born runners, dat weten we, dankzij hun genen en de grote afstand tot de waterbron. Wat je misschien niet weet is dat er in de Bommelerwaard ook een enorme groep natural born runners rond rent. Aan water geen gebrek hier, de bron ligt bij de vele enthousiaste loopgroepjes.

Voor ieder wat wils, sportief rennen, fun rennen, mindful rennen, therapeutisch rennen, het kan allemaal. Het hele jaar door worden er wedstrijdjes en sponsorloopjes georganiseerd. De two rivers marathon, voor het tweede jaar georganiseerd en is nu al de 7e grootste marathon van Nederland!

Kidsrun
Net als vorig jaar hebben we ook gedacht aan de enige echte natural born runners: De kidsrun! Dankzij onze gulle sponsoren kunnen we naast een mooi parcours ook broodjes, fruit, drinken, Tony's chocolade en een professionele tijdmeting aanbieden. Last but not least: Wij bieden mooi weer garantie!

Goed doel: 't Hurns Kerkje en haar vrijwilligers
De Rossrun zou de Rossrun niet zijn als we het niet koppelen aan een lokaal goed doel. Vorig jaar hebben we dankzij en namens jullie € 780,- kunnen geven aan Wensstichting Shamajo. Dit jaar willen we de spotlights laten schijnen op 't Hurns Kerkje. Een markant kerkje dat 'gered' is door vrijwilligers en nu gebruikt wordt voor de gemeenschap en door de gemeenschap.

Symbolisch
Eigenlijk staat dit kerkje symbool voor alle vrijwilligers. Zij zijn de smeerolie van de maatschappij! Dus het bedrag dat we opbrengen voor ´t Hurns Kerkje is symbolisch voor alle vrijwilligers. Zonder vrijwilligers ook geen Rossrun, om maar een klein voorbeeldje te noemen.

Praktische info over de Rossrun:
Start en finish bij BSO Villa Verboven, Randwijckstraat 70 in Rossum. De afstanden zijn 6, of 12 KM en de kids rennen 500 meter. Inschrijven op de dag zelf kan vanaf 10 uur, of eerder via de email Rossrunrossum@gmail.com. De Kids run start om 11.30 uur de 6 en 12 KM om 12.30 uur. Voor de laatste info over de wedstrijd zie Facebook Rossrun Rossum. Voor meer info over 't Hurns Kerkje zie www.hurnskerkje.nl.

Organisatie:
De Rossrun wordt georganiseerd door loopgroep Pino Vliegensvlug van Daan Verboven en friends. Pino helpt je jouw specifieke sportieve doel te halen. Met de Rossrun willen we alle soorten natural born runners combineren. Gezellig, competitief, fun en mindful, dat is de Rossrun.

Contact:
Michiel van Beek 06-41586002
Valentijnsdag
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob2
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden