over ons | adverteren | sitemap | contact

Rabo PinPin Kidsfeest:


‘Spelenderwijs leren over geld’


Deel deze pagina

Een geldtransportwagen van binnen zien, een topscore neerzetten tijdens sportieve spellen, geld vangen in een wervelwindmachine en op de foto met mascotte PinPin. Tijdens het Rabo PinPin Kidsfeest op zaterdag 19 oktober in het Rabobank Coöperatiehuis in Zaltbommel is er voor kids van 4 t/m 12 jaar van alles te beleven en leren over geld en bankzaken. Rabobank nodigt alle kinderen uit een kijkje te komen nemen.

Adviseur Dagelijkse Bankzaken Caroline de Graauw beaamt dat het voor jonge spaarders en hun ouders een erg leuk en leerzaam evenement is in de herfstvakantie. ‘Met het Rabo PinPin Kidsfeest benadrukt de Rabobank hoe belangrijk het is om kinderen op jonge leeftijd al spelenderwijs te leren omgaan met geld. Tijdens het Rabo PinPin Kidsfeest komen fun en educatie samen. Van luchtkussen tot veilig bankieren en van een kluis kraken tot aan een hapje en een sapje.’

Wat is er onder andere te doen?
‘Er is heel veel te doen. Het Coöperatiehuis aan de Hogeweg in Zaltbommel wordt omgetoverd tot één groot feest. Neem bijvoorbeeld een kijkje in een échte geldtransportwagen. Hoe wordt geld gemaakt? Bekijk de leerzame film. Hoe ziet een geldautomaat er van binnen uit? En wat is een plofkraak en hoe ziet de geldautomaat er uit na een plofkraak? Welke rekeningen zijn er voor kids en hoe werkt de Rabo PinPin-app? Hoeveel eurobiljetten kun je vangen in de wervelwindcabine? Sportieve PinPin-spellen zijn er ook: bowlen, ijspegelvangen en doelschieten. Bij iedere activiteit krijg je bovendien een letter. Ontcijfer het codewoord en kraak de kluis. Ga op de foto met onze mascotte PinPin en doe mee aan de prijsvraag ‘Raad hoeveel geld er in de pot zit’. Of een PinPin-masker versieren, PinPin-tatoos plakken, PinPin inkleuren en geschminkt worden. Genoeg activiteiten om kinderen en hun ouders bewust te maken van een financieel gezonde toekomst,’ aldus Adviseur Dagelijkse Bankzaken Lydia den Hertog.

NIEUW! Rabo PinPin Kidsclub
Caroline: ‘Voor gratis toegang tot het Rabo PinPin Kidsfeest dienen kinderen lid te zijn van de Rabo PinPin Kidsclub. Deze club lanceren we op 19 oktober tijdens het kidsfeest. Via deze club beleven kids van 0 t/m 12 jaar door het jaar heen plezier. Met leerzame events, speciale acties en voordeel bij lokale ondernemer geven we inhoud aan het lidmaatschap van de bank én maken kinderen op een speelse en educatieve wijze kennis met geld en de Rabobank,’ vertelt Caroline. ‘Er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap. Enige voorwaarde is dat een kind een spaar- en/of betaalrekening heeft bij Rabobank Altena-Bommelerwaard,’ voegt Lydia er aan toe. ‘Als lid van de club, nodigen we kinderen en hun ouders bovendien regelmatig uit voor speciale events gericht op het financieel opvoeden van kinderen. Zo leren ze op jonge leeftijd al om te gaan met geld. Ook brengen we nieuws en tips over geldzaken, speciale acties en voordelen bij lokale ondernemers.

Hoe kun je je aanmelden?
Lydia: ‘Kids van 0 t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Rabo PinPin Kidsclub via de website. Voor het Rabo PinPin Kidsfeest zijn de allerkleinsten van 0 t/m 3 jaar nog net iets te klein. Daar organiseren we weer andere events voor,’ zegt Lydia. Caroline: ‘Per kind mag er 1 begeleider meekomen. Deze hoeft zich niet aan te melden. Bij je online aanmelding kun je kiezen uit 3 tijdvakken (10-12 uur, 12-14 uur of 14-16 uur). Ben ongeveer 15 minuten voor aanvang van jouw tijdvak aanwezig, zodat je genoeg tijd hebt om alle activiteiten te doen. Zonde als je iets moet missen namelijk.’ Lydia: ‘Oja, en ook belangrijk: hoe leuk het ook is, we willen zoveel mogelijk kinderen het Rabo PinPin Kidsfeest laten beleven. Na 2 uur vragen we je daarom PinPin doei te zeggen.’ Meer info en aanmelden: www.rabobank.nl/altena-bommelerwaard.
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden